Kasık fıtıgı sezeryan ameliyat :(

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.357
548
29
Iyi aksamlar kk

Bugun dr gittim bana kasik fitigi yuzunden sezaryan ameliyat olcami soyledi.illade normal dogum istiyom diyosan genel cerrahiden izin gerekiyomus. Simdi size sorum olucak eger sezeryan ameliyat olursam ve ilerde tekrar gebelik istersem bu benim normal dogum yapmama engel olurmu.sezeryan dogum nasil bisi beni aydinlatin

Normal doğuma neden bu kadar takıyor kadınlar :işsiz: Evet en doğalı ama fıtık gibi bir hastalık varken ve doktorunuz tavsiye etmemişken düşünmeyin bile.

Sezeryan sonrası normal doğum yapan var evet ama her doktor yaptırmıyor.

Normal doğuma neden bu kadar takıyor kadınlar :işsiz: Evet en doğalı ama fıtık gibi bir hastalık varken ve doktorunuz tavsiye etmemişken düşünmeyin bile.

Sezeryan sonrası normal doğum yapan var evet ama her doktor yaptırmıyor.

Nebilim ilm dogumun ve duyduguma gore sezaryan olan bidaha normal dogum.olmuyomus.eger oyleyse ben hicbizamn normal dogum yapamicam normal dogumu tatmak istiyorum ve normal dogum daha saglikliymis

Sezeryan doğumdan sonra normal doğum zor olur diye yapmıyor bence doktorlar,neticede sezeryan bir ameliyat ve rahimi kesip alıyorlar çocuğu.Normal doğumda zorlanma durumunda rahim yırtılabilir vs..hangi doktor bu riski göze alır o yüZden kafanızdan normal doğumu atın sezeryan doğumu kafanızda büyütmeyin

Normal doğum işinin uzmanı bir doktor yaparsa hiç bir sıkıntın olmaz (göbeğin olmaz,vajina eski şeklini alır)tabii sağlık durumun bebeğin kilosu elverirse.Bebek iri kasık fıtığında varsa kendini neden riske atacaksın ki normal doğumun ya zor olursa.Bence doktorunu dinle bak viktoria becham da 4 çocuğu sezeryanla doğurmus taşş gibi kadın

Normal doğum işinin uzmanı bir doktor yaparsa hiç bir sıkıntın olmaz (göbeğin olmaz,vajina eski şeklini alır)tabii sağlık durumun bebeğin kilosu elverirse.Bebek iri kasık fıtığında varsa kendini neden riske atacaksın ki normal doğumun ya zor olursa.Bence doktorunu dinle bak viktoria becham da 4 çocuğu sezeryanla doğurmus taşş gibi kadın
Yani korkucak bisi yok diyonuz.ben genel cerrahilede goruscem fitik hakminda bakalim o nediyicek eger oda olmaz derse yapcak bisi yok sezeryan olcam

Korkunuz diğerini normal doguramam düşüncesi ise korkmayın. Cok tanıdığım var ilki sezaryen ikincisi normal. Benim rahmim acilmadı ama benim de yumurtalık ameliyatım( açık ameliyat) var ve normal doğum yaptım. Doktorunuz ne diyorsa ona uyun. Boşverin sizin sağlığınız normal doğumdan daha onemli.

hiçbir doktor sezaryen sonrası normal doğum yaptırmaz bu risktir fakat merak ediyorum normal doğumda neden bu kadar ısrarcısın ben de normal doğum yaptım ama sağlıkla ilgili bi sıkıntı olsa sezaryan tercih ederdim biz kadınlar üzerinde bi toplumsal baskı kurmuşlar normal doğum marifet diye

Korkunuz diğerini normal doguramam düşüncesi ise korkmayın. Cok tanıdığım var ilki sezaryen ikincisi normal. Benim rahmim acilmadı ama benim de yumurtalık ameliyatım( açık ameliyat) var ve normal doğum yaptım. Doktorunuz ne diyorsa ona uyun. Boşverin sizin sağlığınız normal doğumdan daha onemli.
Aynen oyuzdn korkuyorum bende normal dogumu tatmak istiyorum ama eger olmuyosa yapcak bisi yok yani mecburen sezeryan olcam

hiçbir doktor sezaryen sonrası normal doğum yaptırmaz bu risktir fakat merak ediyorum normal doğumda neden bu kadar ısrarcısın ben de normal doğum yaptım ama sağlıkla ilgili bi sıkıntı olsa sezaryan tercih ederdim biz kadınlar üzerinde bi toplumsal baskı kurmuşlar normal doğum marifet diye
Ama tatmak istiyorum normal dogumu ve sezeryan sonrasi cocuk kisitlama var die de duydum.sora normal dogumda 1 gunde ayaga kalkarken sezeryanda oyle degilmis oyuzden sicak bakmiyorum.

Aynen oyuzdn korkuyorum bende normal dogumu tatmak istiyorum ama eger olmuyosa yapcak bisi yok yani mecburen sezeryan olcam
Tadın tabi, ben de sezaryen tadayım diyorum:))) inşallah sağlıklı doğum olur. Hic takılmayın böyle şeylere, sağlıkla gelsin bebeğiniz:))

Ama tatmak istiyorum normal dogumu ve sezeryan sonrasi cocuk kisitlama var die de duydum.sora normal dogumda 1 gunde ayaga kalkarken sezeryanda oyle degilmis oyuzden sicak bakmiyorum.
Demeyin öyle. Normal doğum yaptim 25 gun kicimin ustune oturamadim. :)

doğumuna bayağı var stres yapma

Beni strese katan kasik fitigi sezeryan oldu bunu duymadan once rahattm .sonucta daha once normalde dogumda yapmadim sezeryanda acisi nasil bilmem.sezeryandan korkmamda apandisitim patlamisti ameliyat olmustum ondan korku azcik var apandisit ameliyati oldum da cok zorluk cekmistim biri elimi tutmasa kalkamiyodim bile

Back
X