- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.358
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Normal doğuma neden bu kadar takıyor kadınlarEvet en doğalı ama fıtık gibi bir hastalık varken ve doktorunuz tavsiye etmemişken düşünmeyin bile.
Sezeryan sonrası normal doğum yapan var evet ama her doktor yaptırmıyor.
Yani korkucak bisi yok diyonuz.ben genel cerrahilede goruscem fitik hakminda bakalim o nediyicek eger oda olmaz derse yapcak bisi yok sezeryan olcamNormal doğum işinin uzmanı bir doktor yaparsa hiç bir sıkıntın olmaz (göbeğin olmaz,vajina eski şeklini alır)tabii sağlık durumun bebeğin kilosu elverirse.Bebek iri kasık fıtığında varsa kendini neden riske atacaksın ki normal doğumun ya zor olursa.Bence doktorunu dinle bak viktoria becham da 4 çocuğu sezeryanla doğurmus taşş gibi kadın
Aynen oyuzdn korkuyorum bende normal dogumu tatmak istiyorum ama eger olmuyosa yapcak bisi yok yani mecburen sezeryan olcamKorkunuz diğerini normal doguramam düşüncesi ise korkmayın. Cok tanıdığım var ilki sezaryen ikincisi normal. Benim rahmim acilmadı ama benim de yumurtalık ameliyatım( açık ameliyat) var ve normal doğum yaptım. Doktorunuz ne diyorsa ona uyun. Boşverin sizin sağlığınız normal doğumdan daha onemli.
Ama tatmak istiyorum normal dogumu ve sezeryan sonrasi cocuk kisitlama var die de duydum.sora normal dogumda 1 gunde ayaga kalkarken sezeryanda oyle degilmis oyuzden sicak bakmiyorum.hiçbir doktor sezaryen sonrası normal doğum yaptırmaz bu risktir fakat merak ediyorum normal doğumda neden bu kadar ısrarcısın ben de normal doğum yaptım ama sağlıkla ilgili bi sıkıntı olsa sezaryan tercih ederdim biz kadınlar üzerinde bi toplumsal baskı kurmuşlar normal doğum marifet diye
Tadın tabi, ben de sezaryen tadayım diyorum:))) inşallah sağlıklı doğum olur. Hic takılmayın böyle şeylere, sağlıkla gelsin bebeğiniz:))Aynen oyuzdn korkuyorum bende normal dogumu tatmak istiyorum ama eger olmuyosa yapcak bisi yok yani mecburen sezeryan olcam
Demeyin öyle. Normal doğum yaptim 25 gun kicimin ustune oturamadim. :)Ama tatmak istiyorum normal dogumu ve sezeryan sonrasi cocuk kisitlama var die de duydum.sora normal dogumda 1 gunde ayaga kalkarken sezeryanda oyle degilmis oyuzden sicak bakmiyorum.
Ayy insallah cok tesekurler hangisi hakkimizda hayirliysa o olsun :)Tadın tabi, ben de sezaryen tadayım diyorum:))) inşallah sağlıklı doğum olur. Hic takılmayın böyle şeylere, sağlıkla gelsin bebeğiniz:))
Yaa normal dogumda sıkıntili demekki :)Demeyin öyle. Normal doğum yaptim 25 gun kicimin ustune oturamadim. :)
doğumuna bayağı var stres yapmaYani korkucak bisi yok diyonuz.ben genel cerrahilede goruscem fitik hakminda bakalim o nediyicek eger oda olmaz derse yapcak bisi yok sezeryan olcam
Doğum başlı başına zorluk zaten. Sezaryen de zor normal doğum da zor. Ama ne olursa olsun size ne uygun ise ona uyun :)Yaa normal dogumda sıkıntili demekki :)
doğumuna bayağı var stres yapma
Aynen oyle yapcam dr en iyisini bilir :))Doğum başlı başına zorluk zaten. Sezaryen de zor normal doğum da zor. Ama ne olursa olsun size ne uygun ise ona uyun :)
Normal doğumda hemen 1 gün sonra ayaklanacaksin diye birşey yok malesef bende haftalarca totosunun üstüne oturamayanlardanim. Bu sefer asla normal yapmam.Yaa normal dogumda sıkıntili demekki :)
Normal doğumda hemen 1 gün sonra ayaklanacaksin diye birşey yok malesef bende haftalarca totosunun üstüne oturamayanlardanim. Bu sefer asla normal yapmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?