Bebek Beslenmesi kaşık mamasi acil yardimmm ..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
arkadaşlar bebeğim 17 mayis doğumlu başta çok güzel emiyodu kilosu gayet güzeldi ama sonradan emmemeye başladı zorla emzirdim ama geçen ay sadece 320 Gr almıştı çünkü emmeyince sütümde azaldi gene emziriyorum sütüm var ama ek olarak meyve püresi pirinç unu felan veriyorum . neyse asıl sorum bu mamayı aldık ama 6. aydan itibaren diyor acaba azar azar versem bı sıkıntı olurmu? ve memeyi bırakmaması için ne yapabilirim?

birde bebeğimin kakası çok koyu renkli olmaya başladı normal mi ilk bebeğim tecrübesizim :(

hero baby sütlü meyveli sekiz tahilli kaşık mamasi

hangi mamayi aldiniz anlamadim ama.uzerinde 6 aydan.itibaren yaziyorsa su anda verilmez ayrica kasik mamasi vermektense devam sutu daha iyi olur sanki

hangi mamayi aldiniz anlamadim ama.uzerinde 6 aydan.itibaren yaziyorsa su anda verilmez ayrica kasik mamasi vermektense devam sutu daha iyi olur sanki
ya aslında sütüm var emziriyorum ek olarak vermek istedim. hero baby sütlü meyveli sekiz tahilli kaşık mamasi , birkaç kez verdim ya inşallah bı sıkıntı olmaz değil mi? :( :( :(

5 ayı dolmus bebeginizin, muhtemelen sorun olmaz. mamaların ay bilgisi bebeklerin sindirim sistemlerine göre ayarlanıyor bildiğim kadarıyla, yani sindirim sorunu yasamazsa(gaz/kabızlık/ishal vb.) bir sey olmaz..

emmesini de ancak cok emzirerem arttirabilirsiniz.. başbaşa kalın sakin bir ortamda, başka uyaranlar olmasın çocuk için; emzirirken sürekli konuşun ve tüm memeyle bütünleşsin sadece ucuyla değil. meme cicii, anne ciciii ... sevdirin memeyi okşasın sarılsın emerken.. sadece doyma değil duygusal bağ da kursun..
duygusal olarak da bağlandıgında kopmaz memeden, çunkü ek gıdalar sadece karnıni doyurur ruhsal doyumu vermez..

ins olmaz canim ama sen yinede cok vermemeye calis bu arada kilo alimida az degil bebeklerde 4. Aylarinda memeyi reddetme donemleri oluyor bir sure sonra eskiye donuyor ina daha fazla sorun yasamadan atlatiesin bu donemleE
ri

4 aydan sonra verilen sütlü pirinçli kasik mamaları var onlarla başlayabilirsiniz

Lütfen ilk 6 ay yalnızca anne sütü önerin. Bilinçsizce davranıyorsunuz. 6 aydan önce size ek gıda öneren doktorlarınızı sağlık bakanlığına şikayet edebilirsiniz.

arkadaşlar bebeğim 17 mayis doğumlu başta çok güzel emiyodu kilosu gayet güzeldi ama sonradan emmemeye başladı zorla emzirdim ama geçen ay sadece 320 Gr almıştı çünkü emmeyince sütümde azaldi gene emziriyorum sütüm var ama ek olarak meyve püresi pirinç unu felan veriyorum . neyse asıl sorum bu mamayı aldık ama 6. aydan itibaren diyor acaba azar azar versem bı sıkıntı olurmu? ve memeyi bırakmaması için ne yapabilirim?

birde bebeğimin kakası çok koyu renkli olmaya başladı normal mi ilk bebeğim tecrübesizim :KK43:
kilolu bebek sağlıklı bebek değildir.. günlük ortalama 30 gr alınır bu da zamanla düşer... pirinç unu gibi hiçbir besleyici özelliği olmayan kof bir gıda ile bebeğinizi beslemeyin lütfen.. hazır kaşık mamasından da uzak durun. ilk 6 ay yalnızca anne sütü yokluğunda devam sütü.. ilk 1 yıl anne sütü ana öğündür.

Back
X