Bebek Beslenmesi Kaşık Maması acil

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Beril77

Berilin Annesi <3
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
101
34
13
30
Kızım 4 aylık arkadaşlar ama bazen sutum yeterli gelmiyor acliktan agliyor surekli emziriyorum cogalsin diye rezene iciyorum bol su iciyorum ama yinede stresli zamanlae yaşıyorum sanirim bundan ötürü azalma var 25 gündür sabahlara kadar oturuyoruz rahat uyuyamiyor biberon mamasi vermek istemiyorum hem ne zaman denediysem icmedi tadini begenmiyor anne sutu tatli olduğu icin bugunluk sadece aciliyetten ari mama aldim birkac kasiklik yaptim tatli oldugu icin hapur hupur yedi 4 aylik oldugundan kaliteli tavsiye edebilceginiz kasık mamalarindan onermenizi istyrm kaşıkla yedirmeye alistirayim hem hemde beni de emmeyi birakmasin istyrm sadece geceleri rahat uyusun doysun istyrm

Probleminizi nasıl çözdünüz? Mama verdikçe emmiyor aglayan ve uykusuz bebegim sagmaya fırsatım olmuyor. Bn de tam sizin gbi düşündm de bilemedim

Probleminizi nasıl çözdünüz? Mama verdikçe emmiyor aglayan ve uykusuz bebegim sagmaya fırsatım olmuyor. Bn de tam sizin gbi düşündm de bilemedim
doktora gittim kilo alimi az buldugu icin hipp kasık mamasi önerdi ona basladm yedi doydu benide emdi aralarda meyve sebze purelerine basladim hem yiyor hem emiyor ama hala kilo alimi az gelişimi böyle minyon olacak demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…