- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
- Konu Sahibi Hayatlarrr
Hanımlar sülük tedavisi olanlar toplanabilir miyiz bu postun altında.
Ne için koydurup nasıl sonuçlar aldınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giden yok mu?Hanımlar sülük tedavisi olanlar toplanabilir miyiz bu postun altında.
Kimse çıkmadı amaBu konuyu merak ediyorum..
Geçmiş konularda varmış oysaki.Bu konuyu merak ediyorum..
Ben oldum. Ömce kuyruk sokumuna oldum daha sonra vajinal sülük olacağım hafta gebe kaldım yaptırmadım.Hanımlar sülük tedavisi olanlar toplanabilir miyiz bu postun altında.
Bende dün sülük koydurdum pcos olduğum için rahmeHanımlar sülük tedavisi olanlar toplanabilir miyiz bu postun altında.
Rahme olmuyordu göbek deliği ve yumurtalık kısımlarına kondu diğer ay hacamat ekimde sezeryan bölgesine sülük kasım hacamat aralık rahme sülük yollanckBende dün sülük koydurdum pcos olduğum için rahme
Bende geçen hafta koydurmuştum üç tane, sende nasıl oldu acı hissi vs?Bende dün sülük koydurdum pcos olduğum için rahme
Kaç aydır deniyorsunuz bende istiyorum ama erken mi yaptırmak için bilemedim?Bende geçen hafta koydurmuştum üç tane, sende nasıl oldu acı hissi vs?
Bende olmadı, o alet acıttı, bakmamıştım koyarken acımasın diye.
Bir kez yaptırdım daha.Kaç aydır deniyorsunuz bende istiyorum ama erken mi yaptırmak için bilemedim?
Göbeğe kondu karın kısmına daha rahme koymadı bişi olmadı ama iyi geldiğini hissedyrmBende geçen hafta koydurmuştum üç tane, sende nasıl oldu acı hissi vs?
Bende olmadı, o alet acıttı, bakmamıştım koyarken acımasın diye.
İns şifa bulursun. Ben göbekfeki damarları içten içe derin hissettimGöbeğe kondu karın kısmına daha rahme koymadı bişi olmadı ama iyi geldiğini hissedyrm
İnş hep beraber şifa bulalımİns şifa bulursun. Ben göbekfeki damarları içten içe derin hissettim
Amin inş canım.İnş hep beraber şifa bulalım
Hamilelik için cnmBen dizime hacamat suluk tedavisi yaptirdim
1 seansta 8 kupa 8 suluk kondu
4 gun sonra agri tamamen kesildi cok faydasini gordum su ile ugrassam bile dizim agrimadi
2 seansta vantilatör karsisinda yattigim icin agridi surekli 1 gece sardim dizimi uyudum ondan sonra agri gitti hafif sızı var simdi
Aralikta 3 seans olacak
Bu arada bikini bolgesine sivilce benzeri şeylerin gitmesi icin yaptiracaktim ama azaldi bende vaz gectim
Hemsire de zaten baska yerde cikar bunlar demisti
Hamilelik icin mi dusunuyorsunuz
Hayirlisi ile olur insAllahHamilelik için cnm
Merhaba, istanbulda misiniz? Var mi bildiginiz guvenilir suluk yapan yer? Bende cok kist var ameliyat olmak istemiyorum da bu konuyu arastiriyorumRahme olmuyordu göbek deliği ve yumurtalık kısımlarına kondu diğer ay hacamat ekimde sezeryan bölgesine sülük kasım hacamat aralık rahme sülük yollanck
Maalesef malatyadayımMerhaba, istanbulda misiniz? Var mi bildiginiz guvenilir suluk yapan yer? Bende cok kist var ameliyat olmak istemiyorum da bu konuyu arastiriyorum