Gebeliğe Hazırlık Kasık, Vajinal Sülük Yaptıran Var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar sülük tedavisi olanlar toplanabilir miyiz bu postun altında.

Ne için koydurup nasıl sonuçlar aldınız?
Ben oldum. Ömce kuyruk sokumuna oldum daha sonra vajinal sülük olacağım hafta gebe kaldım yaptırmadım.

Ben dizime hacamat suluk tedavisi yaptirdim
1 seansta 8 kupa 8 suluk kondu
4 gun sonra agri tamamen kesildi cok faydasini gordum su ile ugrassam bile dizim agrimadi
2 seansta vantilatör karsisinda yattigim icin agridi surekli 1 gece sardim dizimi uyudum ondan sonra agri gitti hafif sızı var simdi
Aralikta 3 seans olacak

Bu arada bikini bolgesine sivilce benzeri şeylerin gitmesi icin yaptiracaktim ama azaldi bende vaz gectim
Hemsire de zaten baska yerde cikar bunlar demisti
Hamilelik icin mi dusunuyorsunuz

Ben dizime hacamat suluk tedavisi yaptirdim
1 seansta 8 kupa 8 suluk kondu
4 gun sonra agri tamamen kesildi cok faydasini gordum su ile ugrassam bile dizim agrimadi
2 seansta vantilatör karsisinda yattigim icin agridi surekli 1 gece sardim dizimi uyudum ondan sonra agri gitti hafif sızı var simdi
Aralikta 3 seans olacak

Bu arada bikini bolgesine sivilce benzeri şeylerin gitmesi icin yaptiracaktim ama azaldi bende vaz gectim
Hemsire de zaten baska yerde cikar bunlar demisti
Hamilelik icin mi dusunuyorsunuz
Hamilelik için cnm

Rahme olmuyordu göbek deliği ve yumurtalık kısımlarına kondu diğer ay hacamat ekimde sezeryan bölgesine sülük kasım hacamat aralık rahme sülük yollanck
Merhaba, istanbulda misiniz? Var mi bildiginiz guvenilir suluk yapan yer? Bende cok kist var ameliyat olmak istemiyorum da bu konuyu arastiriyorum

Back
X