Selam herkese, ben 5+2 haftalik hamileyim. Bu ikinci hamileligim. ilkinde malesef bos gebelik yasadim ve bebegi kanamam oldu kaybettim.ilk hamileligim planli degildi. Bu hamileligim planli ve isteyerek oldu.sizlerden ögrenmek istedigim bel ve kasik agrilari normal mi? sizlerinde oluyor mu? Kanama falan gibi bir durum yok.Sadece kasik ve bel agrisi yasiyorum. haftaya doktor randevumu alacagim ama sizlerin deneyimleriniz icimi rahatlatacak.
bende 7 haftadayım. bende de kasık ve bel ağrıları oluyor. normal yani.1 aydan beri var agrılarım geceleri çok rahatsız oluyıorum. ve kasıklarım ağrıyo bazen sancıyo. annemler 3 4 aylık olunca rahalarsın diyoı. gözle bekliyorum 2 ay sonrasını.
meraba canım bende konu açıcaktım senın sorununu okuyunca yazamak istedim.
bende 5+4 günlük hamileyim kasık ve bel ağrım vardı dün sabah koyu kahverengi bi akıntım geldi. hastaneye gittik düşük tehlikesi çıktı serum verdiler. çok dikkat etmem geekiyor. sana tavsiyem sürekli çamaşırını kontrol et kanamanın olup,olmadığını çünkü hissetmiyosun ağrılı olmuyo, 3. aya kadar dikkatli olmalıyız allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhabalar, ben de 5 artı 5 teyim.kasık ağrım sıklıkla oluyor.hatta kesildiğinde koruyorum bi sorun mu var diye.Bu hafta doktora gidicem sormayı düşünüyorum normal mi diye.Sürekli çamaşırımı kontrol ediyorum.İlkinde düşük yaşadığım için doktor progestan verdi her gün alıyorum inşallah bu kez bebeğim bırakmaz beni