Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar gecen haftalarda gec döllenmeyle ilgili bi post acmıstım.. suan 28 gunluk adet gecikmem.. doıktora 15 gun gecikmeyle gitmiştim ne kese göründü nede kanda çıktı. tarlusal verdi biteli 4 gün oldu ama karnım da cok asırı batma var bıcak saplanıyo sanki. gidip hemen test aldım ve sonc bu
kızlar gecen haftalarda gec döllenmeyle ilgili bi post acmıstım.. suan 28 gunluk adet gecikmem.. doıktora 15 gun gecikmeyle gitmiştim ne kese göründü nede kanda çıktı. tarlusal verdi biteli 4 gün oldu ama karnım da cok asırı batma var bıcak saplanıyo sanki. gidip hemen test aldım ve sonc buEki Görüntüle 1875441
Siz bilirsiniz ama ne icin bekleyeceksiniz ki hem hamileyseniz doktora gidip muayne olursunuz folik asite falan baslarsiniz tabi ki yine de siz bilirsiniz .
Siz bilirsiniz ama ne icin bekleyeceksiniz ki hem hamileyseniz doktora gidip muayne olursunuz folik asite falan baslarsiniz tabi ki yine de siz bilirsiniz .
kızlar gecen haftalarda gec döllenmeyle ilgili bi post acmıstım.. suan 28 gunluk adet gecikmem.. doıktora 15 gun gecikmeyle gitmiştim ne kese göründü nede kanda çıktı. tarlusal verdi biteli 4 gün oldu ama karnım da cok asırı batma var bıcak saplanıyo sanki. gidip hemen test aldım ve sonc buEki Görüntüle 1875441
Hap bitikten 6 gun sonra kahverengi akıntı geldi ertesi sabah adet oldum ama bitti bugun yani 1 gün sürdü Suan leke leke geliyor koyu bir renk. ilk test yaptım böyle cıktı sonra ertes, gün yniden yaptım negatif