Kasık ve karın bölgemde seğirme

Leviosaa

Gül, güldür, güzelleştir 🪷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
1.421
1.436
63
28
Merhaba hanımlar;

2,5 senedir bebek istiyoruz henüz nasip olmadı, bu ay rahim filmi çekindim ve adetime 4 gün kaldı,
Bu ay bedenimde farklılıklar var, mesela

Kahverengi lekelenmelerim oldu, kremsi beyaz akıntım bu ay daha fazlaydı
Göğüslerim çok ağrıdı, belimde de ağrı oluyor
Hadi bunlar belki rahim filmindendir ama kasıklarımda ve rahim bölgemde sanki kalp atışı gibi, göz seğirmesi gibi pıt pıt pıt atışlar oldu 2-3 defa, ne anlama geldiğini bilemedim, erken gebelik testi yapmaya korkuyorum, başına gelen var mı?

Hepinize şimdiden teşekkürler

Aynı belirtiler bende de var birkaçı..bende 16 Eylül de rahim filmi çekildim doktor birkaç gün korun dedi bi on gün korundum ovalüsyon takibi de yapıyordum yumurtlama gördüm degerlendrdk bugün çatlamanın 6.günüydü ve hafif arada kaşık batması yaşadım ve yoğun bir şekilde beyaz kremsi bir akıntım oldu gün boyu inşallah gebeliktendir cuma günü 10.gün olacak test yapacam bakalım ama pazar günü en net varsa çıkar yoksa zaten pazartesi yada Salı adet gelir

Ama balım sen yumurtlamayı kaçırmış oluyorsun 10 gün korunursan, adet bitince 2-3 gün içinde rahim filmi çekiyolat ki yumurtlamayı da değerlendirebilelim, ama sen çatlamayı takip ettim demişsin gerçi, regl döngün kaç günde bir

Canım kaçırmadım çünkü ovalüsyon testiyle takip ettim benim adetler düzensizdi son bir senedir yumurtlamayı hep geç gören biriydim ilk kez erken gördüm adetim bitti ertesi gün film çektik testle yumurta takibi yaptm ve 14gün yumurtlama gördüm değerlendirdik şuan çatlamanın 6.günü

Hatta filme birlikte inositol kullanmaya başladım onun etkisi mi filminmi bilmiyorum ilk kez 14 gün yumurtladım normalde çok geç görürdüm yumurtlamayı

Allah büyüktür balım, benim de hafta sonuna doğru gebelik yoksa kanama gelir, Allahım bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…