- 23 Haziran 2012

- 3.336

- 1.524

- 448

- Merhaba arkadaşlar lenf noflarından usg den anlayan arkadaşlar bana bi yardımcı olabilir mi lütfen benim 18.09.2018 de kasığımda bi ağrı oluştu ve birden şişti 20.09.2018 de artık dışarıdan bakıldığındada çok belirgin şekilde belli oluyor şişlik , ve dokununca , yatarken , otururken ağrısı çok oluyor 24.09.2018 de doktora gittim usg çekildi sonuç : sol ıng. Bölgede büyüklüğü 24×16 mm boyutlu korteksi kalınlaşmış ve ince hilusa sahip birbirine komşu birkaç adte lenf nodu ile komşu yağlı dokuda inflamatuar ekojenite artışı ve ödem mevcuttur ( lenfadenit?) Doktorumda 10 günlük bir infex 200 mg ilaç tedavisi verdi 10 günün sonunda 5 günde ilaç içmeden beklememi düzelme olmassa ameliyat olabileceğimi söyledi ben 15 gün sonunda tekrar gityim ama hiç ultrason çektirmeden kan tahlillerimi yapmadan bi 15 gün daha beklememi daha sonra değerlendirme yapıcağını söyledi oysaki dokununca hissediyorum ordaki şişlik resmen taş gibi sert oldu ve çok büyüdü çok rahat hissediyorum ben bunu. acısıda bazen çok oluyo bazen geçiyo fakat rahatsızlığım nedir kötü bişey varmı hiç bir bilgi vermedi bana doktor. bilen anlayan arkadaşlar beni bi aydınlatırsa bilgi verirseniz çok sevinirim yada başından böyle bişey geçen varmı 

şimdiden cevabınız için teşekkür ederim arkadaşlar ....