Tatlım kan testi verseneBel agrisi bacagima vuruyor karnima agri giriryor ama geciyor simdi sol ve sag kasiklarim agriyor yaniyor sanki sizce hamilelik belirtsii olabilirmi
Tatlım buhun saglik ocagina kan testi verdim yarin cikar dediler
Bunlarda testlerim sence kuruma cizgisimiTatlım kan testi versene
Sanmıyorum var gibi gözüküyor kuruma daha çok grimsi oluyorBunlarda testlerim sence kuruma cizgisimi
Insallah bacim ya subat ayinda 8 haftalik bebegimin kalbi durdu o psikolojiyi atlatamiyorum anne olmayi cok istiyorum bu sürectede görumcem hamileydi ben kurtaj oldum o 10 gun sonra cinsiyet kutlamasini paylasti, bebek kiyafetleri atti banada acti derken geldi simdi kayinvalidemin yaninda dogum etti tamam hastane surecindr yanin daydim ama bebegi kucagima alamiyorum kocamda zorla git kardesime anneme yardim et diyor.Cok bunaldim.Kimse yuregimdeki aciyi bilmiyorHadi hayırlısı olsun inşallah belirtileri düşünüp daha çok strese girme İnşalalh nasibnde vardır
Kimse anlamıyor kuzum ben seni çok iyi anlıyorum Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek sabredelim en güzeli bizim olsun inşallahInsallah bacim ya subat ayinda 8 haftalik bebegimin kalbi durdu o psikolojiyi atlatamiyorum anne olmayi cok istiyorum bu sürectede görumcem hamileydi ben kurtaj oldum o 10 gun sonra cinsiyet kutlamasini paylasti, bebek kiyafetleri atti banada acti derken geldi simdi kayinvalidemin yaninda dogum etti tamam hastane surecindr yanin daydim ama bebegi kucagima alamiyorum kocamda zorla git kardesime anneme yardim et diyor.Cok bunaldim.Kimse yuregimdeki aciyi bilmiyor
Insallah kardesim bana bolca dua etKimse anlamıyor kuzum ben seni çok iyi anlıyorum Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek sabredelim en güzeli bizim olsun inşallah
Insallah bacim ya subat ayinda 8 haftalik bebegimin kalbi durdu o psikolojiyi atlatamiyorum anne olmayi cok istiyorum bu sürectede görumcem hamileydi ben kurtaj oldum o 10 gun sonra cinsiyet kutlamasini paylasti, bebek kiyafetleri atti banada acti derken geldi simdi kayinvalidemin yaninda dogum etti tamam hastane surecindr yanin daydim ama bebegi kucagima alamiyorum kocamda zorla git kardesime anneme yardim et diyor.Cok bunaldim.Kimse yuregimdeki aciyi bilmiyor
Sen bu pislik adami bosayacagina ille de cocuk yapmaya calisiyorsun. Saniyorsun ki cocugun olursa degisir ama o adamdan hic bir nane olmaz. Sana gecmis olsun kizim kendi ellerinle ateslere vermissin kendini.BEbegimin kalbi 8 haftslikken durdu doktor ilk kalp atisi zayif dediginde doktor odasindan ciktigimizda bana dedigi sey sen bu hsyatta hic birseyi basaramadın bi cocugu bile karninda tasiyamadin köpek dedi.Sadece sustum.Sonra kürtaj olduktan 1 gun sonra gelip niye iftara birilerini davet etmiyoruz niye kimseye gitmiyoruz diye tartısti beniml.yinr agladim ve sustum.bugun kürtajimin 9. Gunu ve bana yine niye biz kimseyi csgirmiyoruz niye annem gelmiyor diye cemkirdi ve tsrtisti gitti.Iftari ailsi ile yapti gelmedi.Bendevo gittikten sonra aglyarak uykuda kalmisim.Ruhum aciyor... esime en ihtiyacim oldugu bu zamandabana bi tekmede esim atiyor.Ben bu psikolojiyi atamiyorum.kimseyle konusmak istemiyorum....
Ya bugun görumcem ariyor bana diyorki talep ediliyorsun nezaman geliyorsuna getiriyor dedim kpss ye calisiyorum dhbt sinavim var bunaldim bende yogunum gelemem diye bana diyor 24 saat mi caliscaksin dedim yogunum trip atti kapadi.Kocamda desen 30 una kadar atanamadiim simdimi atanacaksin kafasinda gitte yardimin olsun diyor Cok bunaldimSen bu pislik adami bosayacagina ille de cocuk yapmaya calisiyorsun. Saniyorsun ki cocugun olursa degisir ama o adamdan hic bir nane olmaz. Sana gecmis olsun kizim kendi ellerinle ateslere vermissin kendini.
Sen bu hayati niye kendine reva goruyorsun e be kizim? Niye cocuk yapacam diye kendini paraliyorsunYa bugun görumcem ariyor bana diyorki talep ediliyorsun nezaman geliyorsuna getiriyor dedim kpss ye calisiyorum dhbt sinavim var bunaldim bende yogunum gelemem diye bana diyor 24 saat mi caliscaksin dedim yogunum trip atti kapadi.Kocamda desen 30 una kadar atanamadiim simdimi atanacaksin kafasinda gitte yardimin olsun diyor Cok bunaldim