Kasıklarımda zonklama hamilelik belirtisimi

tomris500

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
13
Bel agrisi bacagima vuruyor karnima agri giriryor ama geciyor simdi sol ve sag kasiklarim agriyor yaniyor sanki sizce hamilelik belirtsii olabilirmi

Hadi hayırlısı olsun inşallah belirtileri düşünüp daha çok strese girme İnşalalh nasibnde vardır

Hadi hayırlısı olsun inşallah belirtileri düşünüp daha çok strese girme İnşalalh nasibnde vardır
Insallah bacim ya subat ayinda 8 haftalik bebegimin kalbi durdu o psikolojiyi atlatamiyorum anne olmayi cok istiyorum bu sürectede görumcem hamileydi ben kurtaj oldum o 10 gun sonra cinsiyet kutlamasini paylasti, bebek kiyafetleri atti banada acti derken geldi simdi kayinvalidemin yaninda dogum etti tamam hastane surecindr yanin daydim ama bebegi kucagima alamiyorum kocamda zorla git kardesime anneme yardim et diyor.Cok bunaldim.Kimse yuregimdeki aciyi bilmiyor

Kimse anlamıyor kuzum ben seni çok iyi anlıyorum Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek sabredelim en güzeli bizim olsun inşallah

Sen bu pislik adami bosayacagina ille de cocuk yapmaya calisiyorsun. Saniyorsun ki cocugun olursa degisir ama o adamdan hic bir nane olmaz. Sana gecmis olsun kizim kendi ellerinle ateslere vermissin kendini.

Sen bu pislik adami bosayacagina ille de cocuk yapmaya calisiyorsun. Saniyorsun ki cocugun olursa degisir ama o adamdan hic bir nane olmaz. Sana gecmis olsun kizim kendi ellerinle ateslere vermissin kendini.
Ya bugun görumcem ariyor bana diyorki talep ediliyorsun nezaman geliyorsuna getiriyor dedim kpss ye calisiyorum dhbt sinavim var bunaldim bende yogunum gelemem diye bana diyor 24 saat mi caliscaksin dedim yogunum trip atti kapadi.Kocamda desen 30 una kadar atanamadiim simdimi atanacaksin kafasinda gitte yardimin olsun diyor Cok bunaldim

Sen bu hayati niye kendine reva goruyorsun e be kizim? Niye cocuk yapacam diye kendini paraliyorsun

`