Kasıklarımdakı agrı

Ulkum7

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
4
0
6
Antalya
Mrb arkadaslar 31.05.2013 te hamıle oldugumu ogrendım kasıklarımda kı agrı bnı cok endıselendırıyo acaba bu agrılar normal mı ? Yoksa dusuk tehlıkesı varmıdır ? Lutfen yardmcı olursanz sevınırım

Hayırlı olsun:) kasık ağrıları Normal canım.kendini çok yormamaya bak.ayakta çok durma...

Ilk hamılelıgım oldugu ıcın bıraz korkuyrum :) cunku cok korkuttular bnı %80 dusuk tehlıkesı yasıyorsundr dedıler yınede sızınle paylasmak ıstedım

merhaba bende daha yeni hamile olduğumu öğrendim.benim sol kasığım çok ağrıyor iğneler saplıyor sanki.kadın doğuma gittim ağrıyı söyledim normalmiş yani.

Hayırlı olsun arkadaşlar hepinize biz baya büyüdük hepinize rabbim bu günleri hayırlısıyla görmeyi nasip etsin canım. Kasık agrıları normal canım kanaman olmadıgı sürece kafana takma bolca yat dinlen yorma kendini. Bikaç ay adet tarihin geldiğindede yasayabilirsin. Bende bikaç hafta önce baya bi ağrı yaşadım. Ayakta duramıyodum saatlerce sürüyodu cok ayakta kalsam yada devamlı otursam agrı mahvediyodu beni bide altta bebeğim toplanmıs gibi agırlık oluyodu bilginiz olsun 24 haftadan sonra yasadım ben bu dönemlerdede normalmiş ama ben korktum tabi doktoruma söyledim haberiniz olsun böyle bi sıkıntınız olursa doktorla paylaşın bunlar erken kasılmalar olabiliyomus bazen erkenden geliyormus artık doguma hazırlanıyomus rahim kendini ben erken yasayınca endişelendim doktorum magnezyum ilacı verdi. Kasılmalar rahimde olabilir ayak veya rahimde kasıklarda kramplar olabilir doktorunuza söyleyin magnezyum iyi geliyo 1 hafta kullandım artık cok rahatım ne agrı ne kasılma var cok rahatım aklınızda bulunsun. Ama ben genede endişemi gidermek için rahimde incelme varmı diye alttan kontrol yaptırıcam işimi saglama alıcam bazen doktorlar önemsemiyo.rabbim hayırlısıyla yavrularımıza saglıklı kavustursun bizleri.

bilgilendirmeniz çok iyi oldu bende 14 haftalığım ama kasıklarımda bazen sağ bazen sol tarafımda ağrı oluyo oturduğumda kalkarken dün çok ağrıdı korkmuştm açıkçası ama doktorumada soracağım bu ayın sonunda muayenem Allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Bılgılendırdıgınız ıcın tskler ama hala hastaneye gıdemedım bı turlu cok aksattım mıgde bulantım hafıften basladı kac haftalık hamıs oldugumu bıle bılmıyorum haftaya gıdecegm ıns :) keseyı gormek ıcın hadı hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…