- 15 Aralık 2023
- 2.019
- 2.592
- 53
- 29
- Konu Sahibi otuzaazkala
-
çok nadir yaşarım bu sıkıntıyı ama bu sefer uzun sürdü . evet sanırım doktora gideceğim :) teşekkür ederim. dediğiniz gibi yüksek ihtimalle üşüttüm :)Şaka tabi de.
Çok genel bi soru bu yediğiniz bisi dokunmuştur flan yani bi doktora görünün bence.
Gecmis olsun acil şifalar dilerimçok nadir yaşarım bu sıkıntıyı ama bu sefer uzun sürdü . evet sanırım doktora gideceğim :) teşekkür ederim. dediğiniz gibi yüksek ihtimalle üşüttüm :)
bence de :) peki ulturasonda mı belli oldu hangi bölüme gitmeliyimKist olabilir . Benim 2 ay önce oldu gaz sandım eğilip kalkarken ağrıyodu sonra anladım kist olduğunu 4 cm miş nası ağrı yapmasınsizde bi görünün doktora
Kadın doğuma gidin bende alttan ultrasonla baktılarbence de :) peki ulturasonda mı belli oldu hangi bölüme gitmeliyim
tamamdır teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğimKadın doğuma gidin bende alttan ultrasonla baktılar
Gazi bilmem kasik agrisi bir enfeksiyon yada gebelik olabilir yada yumurtlamagünaydın :) benim sizlere bir sorum olacaktı . 4 5 gündür aşırı gaz sorunum var. yani gaz olduğunu düşünüyorum . fakat afedersiniz idrarımı yaparken aşırı bir kasıkta batma hissi var. sizce sebebi nedir?
evet sağ kasığıma batma gibi bi ağrı giriyor. idrarımı yaparken bu ağrı artıyor. sonra hemen azalıyor. en son 23 aralıkta regl oldum . ağrım ise 5 gündür var. geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. bunun bi korunma yöntemi olmadığını biliyorum ama çok dikkat ediyor eşim ve 1.5 senedir bu şekilde korunuyoruz. olursa olur diye bakıyoruz açıkçası. hamile olsam bile çookk erken olduğunu bildiğim halde geçen hafta test yaptım kasıklarım ağrıyınca. diğer belirtilerle anlamam çünkü benim sürekli midem bulanır sürekli belim ağrırGazi bilmem kasik agrisi bir enfeksiyon yada gebelik olabilir yada yumurtlama
İnsallah bende üşütmüşümdür de hamile falan olmam geri çekil dua et bizde ki korunma yontemi deevet sağ kasığıma batma gibi bi ağrı giriyor. idrarımı yaparken bu ağrı artıyor. sonra hemen azalıyor. en son 23 aralıkta regl oldum . ağrım ise 5 gündür var. geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. bunun bi korunma yöntemi olmadığını biliyorum ama çok dikkat ediyor eşim ve 1.5 senedir bu şekilde korunuyoruz. olursa olur diye bakıyoruz açıkçası. hamile olsam bile çookk erken olduğunu bildiğim halde geçen hafta test yaptım kasıklarım ağrıyınca. diğer belirtilerle anlamam çünkü benim sürekli midem bulanır sürekli belim ağrırneyse o gün yaptığım test inanılmaz silik çıktı. ilk 5 dakika da çıktı. ama çok silik. sonra ertesi gün yaptım daha da silik çıktı. sonra 2 gün önce yaptım çıkmadı. bende herhalde üşüttüm diye düşünüyorum .
hahaha geri çekil dua et baya iyiymişİnsallah bende üşütmüşümdür de hamile falan olmam geri çekil dua et bizde ki korunma yontemi de
muhtemelen üşütmüşsünüz bende aynı sorunu yaşıyorumgünaydın :) benim sizlere bir sorum olacaktı . 4 5 gündür aşırı gaz sorunum var. yani gaz olduğunu düşünüyorum . fakat afedersiniz idrarımı yaparken aşırı bir kasıkta batma hissi var. sizce sebebi nedir?
muhtemelen :)muhtemelen üşütmüşsünüz bende aynı sorunu yaşıyorum
Valla bacım bende çok şükür 2 kızan var Allah isteyene nasip etsin bana yeter 2 tane daha fazlasina benim psikoloji dayanmazhahaha geri çekil dua et baya iyiymişyani bir buçuk senedir bu şekilde hiçbir sorun yaşamadık ama son bir iki keredir eşim rahata aldı kendini o yüzden ona pek güvenmiyorum he çocuk yapmaya cesaretim yok ama çok istiyorum . istiyorum ki yanlışlıkla olsun ahaha
Allah onları size bağışlasın mis gibi ömürleri olsunnn inşallah :)Valla bacım bende çok şükür 2 kızan var Allah isteyene nasip etsin bana yeter 2 tane daha fazlasina benim psikoloji dayanmazdua etmeye devam
Amiiiin bacım allah razı olsuuuujnAllah onları size bağışlasın mis gibi ömürleri olsunnn inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?