Kasıkta batma

dml16

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
95
53
8
36
Mrb. Şuan 5 haftalığım yeni öğrendm. Kasık ortasındaki batma hissi geçmio gün içinde ara ara tekrarlıyor. Aynı şeyi yaşayan varmı? Ne kadar zman sonra geçiyor?

Mrb. Şuan 5 haftalığım yeni öğrendm. Kasık ortasındaki batma hissi geçmio gün içinde ara ara tekrarlıyor. Aynı şeyi yaşayan varmı? Ne kadar zman sonra geçiyor?
Epey suruyor batmalar agrilar rahim buyumeye basladigi icin oluyor sancilara donerse agir olursa doktorum gel dedi yoksa normalmis

Epey suruyor batmalar agrilar rahim buyumeye basladigi icin oluyor sancilara donerse agir olursa doktorum gel dedi yoksa normalmis
Aman iyi o zman. Şubatta boş gebelik yaşadım düşük yaptım. Ama o zman böle bişey yaşamamıştım. Korkuyorum

Ben 20 haftalık hamileyim hala kasık ağrım var, çok ileri boyutta ve kanamalı olmadığı sürece için rahat olsun ama muayenelerini sakın geciktirme, ben 2-3 hafta da bir doktor kontrolüne gidiyorum, stres daha ağrı yapıyor, deneme yanılma yöntemiyle kanıtladım:)

Canım bende 5+5 in ve benımde kasıklarımda batma hıslerı var ayrıyetten vajınada baskı hıssedıyrm cok ayakta durunca ozellıkle ıcerıden bışey ıtıyormus gıbı oluyor bende endıaelenıyrm ama :/

Canım bende 5+5 in ve benımde kasıklarımda batma hıslerı var ayrıyetten vajınada baskı hıssedıyrm cok ayakta durunca ozellıkle ıcerıden bışey ıtıyormus gıbı oluyor bende endıaelenıyrm ama :/
O ağrılar normal hatta gebeliğin sağlık habercisi kanama ve ciddi ağrı olmadıkça. Bende yoğundu batma yumurtalığımda Nur topu gibi bi kistim varmış oymuş ağrımı arttıran da şimdi daha iyiyim

O ağrılar normal hatta gebeliğin sağlık habercisi kanama ve ciddi ağrı olmadıkça. Bende yoğundu batma yumurtalığımda Nur topu gibi bi kistim varmış oymuş ağrımı arttıran da şimdi daha iyiyim

Bende aynı durumdayım. Kistim yüzünden batmalar sancılar.. Hala geçmiş geçmiş değil.. İnşallah geçer rahatlarım..

İnş
allah saglıkla olur cnm bızımde sızın gibi ama bnm kıstım yok doktor baktı ona eskıden vardı olu dogumum norml dogum oldu onunla bırlıkte gıtmıstı twmızlendım ama herkes te oluyorsa normal demekkı

İnş

allah saglıkla olur cnm bızımde sızın gibi ama bnm kıstım yok doktor baktı ona eskıden vardı olu dogumum norml dogum oldu onunla bırlıkte gıtmıstı twmızlendım ama herkes te oluyorsa normal demekkı
Normal o her gebede olmasada çoğunda var rahat ol

Bebeğin sağlıklıysa kasığında batsa takla da atsan tutunur sana bi şekilde. Kasık batmaları hep oluyo ama ara ara olması gerekiyo çok sık yaşarsan eğer doktor randevunu öne almanı öneririm canım geçmiş olsun sağlıcakla kucağına alırsın umarım bebeğini.

Bebeğin sağlıklıysa kasığında batsa takla da atsan tutunur sana bi şekilde. Kasık batmaları hep oluyo ama ara ara olması gerekiyo çok sık yaşarsan eğer doktor randevunu öne almanı öneririm canım geçmiş olsun sağlıcakla kucağına alırsın umarım bebeğini.
Teşekkur ederim cnm aslınd abenı cok rahatszı eden bır agrı sızlama. Degıl ama evhamlanıyorum okdr kımyasal gebelık olu dogum va yasayınca malesef :(

Teşekkur ederim cnm aslınd abenı cok rahatszı eden bır agrı sızlama. Degıl ama evhamlanıyorum okdr kımyasal gebelık olu dogum va yasayınca malesef :KK43:
Benim bi düşüğüm var onda aşırı batmam olmuştu, azıcık batmam olsa çoğalmasın diye dua ettim hep ama kasık batma rahim ağrısı hiç bitmiyo ki hep var. Hepimiz korkuyoz bebeğe bi şey olacak diye annelik böyle bi şey galiba.

Back
X