Kasıkta batma

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Adetime 10 gün var arkadaşlar ama yumurtlama günlerinde akıntıyı gördüğüm zaman da ilişkiye girdik hatta adet biter bitmez de dün akşam sağ kasigimda şiddetli iki kere art arda iğne batması gibi hissettim sizce olabilir mı yaşayan var mı benim gibi bir umut ;(

Benimde kasıklarımda batmalar oluyor canım ara ara vuruyor geciyo korkiyrm acıkcası bir dıs gebeliğim var aynısı olucak die bende değerlendirdim ğünlerimi ama hiç umudum yok nedense bu ay erkenden basladım hayal kırıklığına kırmızıları görünce napıcam acaba bat 22 aralık daha senim seninki kaç

Benimde kasıklarımda batmalar oluyor canım ara ara vuruyor geciyo korkiyrm acıkcası bir dıs gebeliğim var aynısı olucak die bende değerlendirdim ğünlerimi ama hiç umudum yok nedense bu ay erkenden basladım hayal kırıklığına kırmızıları görünce napıcam acaba bat 22 aralık daha senim seninki kaç
30 Aralık canım Allah'tan umut kesilmez öyle deme benim göğüslerim hiç agrimaz böyle erkenden ona şaşırdım birde batma olunca inşallah hamileyizdir

30 Aralık canım Allah'tan umut kesilmez öyle deme benim göğüslerim hiç agrimaz böyle erkenden ona şaşırdım birde batma olunca inşallah hamileyizdir
Benim batma dısında hiç bisim yok ne lekelenme ne gögüs agrısı ne bisi ovu testi yaptım oda silik cıktı o yüzden umutlu değilm

Benim batma dısında hiç bisim yok ne lekelenme ne gögüs agrısı ne bisi ovu testi yaptım oda silik cıktı o yüzden umutlu değilm
Bende ovu testi kullandım ilk ayimiz ilk defa kullandım ilk günler yaptım silikti iki güne çok koyulasti zaten nerdeyse her gün denedik ama hayırlısı bakalım Rabbim herşeyin hayırlısını versin

Aynen bende çift çizgiyi gördüm aksam denemedim ondan sonra 3 gün denedik üst üstte bu seferde diyorm çok denemekten sağlıksızmı oldu acaba :KK49:

Bende ovu testi kullandım ilk ayimiz ilk defa kullandım ilk günler yaptım silikti iki güne çok koyulasti zaten nerdeyse her gün denedik ama hayırlısı bakalım Rabbim herşeyin hayırlısını versin

Canım bak kendimde son4 aydir yaşadığım şeyi söyleyeyim ki öncesinde hiç olmazdı.
Ovülasyon döneminde başladı göğüs agrilarim dayanilamayacak kadar şiş ve ağrılı oldu yani adetime 15 gün kala şişiyor 4 aydır.
Ve akıntı kasık ağrısı taa ki regl olana kadar sürüyor hergün regl olacakmisim gibi peçete ile kontrol ediyorum o denli bir ağrı ve batma :( ama sonuç gebe değilim.
Bunun sebepleri neden diye soracak olursan ( SADECE KENDIM ICIN CEVAPLIYORUM ) tamamen psikolojik yani ne kadar cok umutlanirsam okadar hüsrana uğradım

Benim bir normal kurtajim var kalbi durmustu birde dış gebeligim var ama dis gebelikte kasik batmam olmamıştı ilk kurtajimda yasamistim kasik batmasini icini ferah tut insallah hayirli haberler alırsın

Benim bir normal kurtajim var kalbi durmustu birde dış gebeligim var ama dis gebelikte kasik batmam olmamıştı ilk kurtajimda yasamistim kasik batmasini icini ferah tut insallah hayirli haberler alırsın
İnsallah canım insallah sağlıklı gebeliğin belirtileridir bu batmalarçok istiyorm ama hiç umudum yok :(

Kızlar biraz akışına bırakmak gerekiyor ben ilk hamileliğimde olsun diye 7 ay uğraştım olmadı umudumu kaybettim yılbaşınada 3 ay vardı yılbaşından sonra doktora giderim tedavi falan ne gerekiyorsa başlarız dedik bide memleketten ailem geldi 2 hafta misafirim vardı onlar varken 2 tane kaçamağımız oldu hiç beklemediğim o ay hamile kaldım çok şükür oğlum şimdi 2,5 yaşında. Bu defa yine 6 aydır uğraştım olmadı adet düzensizliği için doktora gittim rahimde incelme var adet düzene girmeden hamile kalmazsın dedi doktor yine hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim şimdi 7.haftdayım Allah isteyen herkese nasip etsin ama kafaya takınca olmuyor kendimden biliyorum ;)

Sabah kasığıma inanılmaz kramp girdi ve göğüs ucu acıyor benm bat 20-24 arası nedensw adetgelicek gibi

Benim göğüs ucunda zaten renk koyulasmasi var ama koltuk altlarına doğru yani göğsün yan taraflarında acı var ozelliklede sol tarafta

Back
X