kasıkta batmalar ( 18. Hafta gebelik)

Hasretim16

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
81
41
18
33
Kızlar selam. Gebeliğimin 18. Haftasındayım 2 gündür kasıklarımda batar tarzda ağrı geliyor gidiyor. Rahim büyüyor diye olurmuş ta benim ilk gebeliğim insan herşeye evham yapıyor işte. Böyle olan var mı acaba ?

Korkma canım geçer.. hayırlı olsun inşallah

Ben de 18.haftadayim benim de bugun kasikta batma agri gibi oldu. Ozellikle oturup kalktigimda. Internetten baktim rahim buyudugu icin gayet normalmis. Bence endise etmeye gerek yok.

Ben de 18.haftadayim benim de bugun kasikta batma agri gibi oldu. Ozellikle oturup kalktigimda. Internetten baktim rahim buyudugu icin gayet normalmis. Bence endise etmeye gerek yok.
Sağlıkla al kucağına evet normal de işte insan korkuyor 2 gündür sürekli oluyor benimde. Geçmesini bekliyorum. Daha önce doktorum endol vermişti ağrı kesici diye onu içtim ama ne pek faydası olmadı neyse artık elbet geçecek. Ay anne olmak ne zormuş daha şimdiden

Ben çok çektim o ağrılardan hala da ağrır bazen. Normal canım, bol su içmeyi ihmal etme.

Benimde oluyor seninki gibi endişe ediyorum hayırlısı galiba ilk hamilelikte insan acemi oluyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benimde oluyor seninki gibi endişe ediyorum hayırlısı galiba ilk hamilelikte insan acemi oluyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Senin ilk zamanlar sanırım o zamanlar yerleşmeden dolayı ağrı oluyor da ben 5. Ayı bitirmek üzereyim bu zamanlarda da rahim büyüdükçe ağrı olurmuş ama işte dediğin gibi ilk gebelik olunca insan herşeyden korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…