Kasikta batmalar

mimix

Kizim Rabbime Emanet
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
695
3
96
Almanya
Arkadaslar yarin 22. gebelik haftama gircem ins. bu gece karnim agridi ama cok siddetli degildi o gecti sükür am asimdi sag kasigim öyle batiyo ki adim atamiyorum =( doktoruma bidefa sormustum normal demisti ama hic bukadar siddetli olmalisti kalkiyorum agriyo oturuyorum agriyo yürüyorum agriyo, kötü bisey degildir ins dimi???

Arkadaslar yarin 22. gebelik haftama gircem ins. bu gece karnim agridi ama cok siddetli degildi o gecti sükür am asimdi sag kasigim öyle batiyo ki adim atamiyorum =( doktoruma bidefa sormustum normal demisti ama hic bukadar siddetli olmalisti kalkiyorum agriyo oturuyorum agriyo yürüyorum agriyo, kötü bisey degildir ins dimi???
canım eğer uzun süredir geçmiyorsa bir doktora görün derim.. bende 22 haftalığım bazende benimde karnımda ağrılar oluyor.bende evham yapıyorum muhtemelen hepsi normal ama kasık sancın geçmezse doktora danış derimCADIARZU

saol cnm benim bugün biraz azaldi bidahaki kontrole kadar dayanabilirim sanirim =)

bende 19 hf hamileyim. bendede oluyor kasık ağrısı ve batma. ayaklarımın altına yastık koyup yatınca iyi geliyor.birde karnıma battaniye sarıyorum, rahatlıyorum.kendimizi sıcak tutmak gerekiyor.

Back
X