- 23 Haziran 2017
- 90
- 28
- 88
- 37
- Konu Sahibi Cimcimekizim
Kızlar kasık seyirmesi erkektir derler, kasık seyirmeyle hamileliğini garjedenler bebekleriniz cinsiyeti ne acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlık sıhhat versin valla haklısınjz ne diyim ki keşke salsam kendimi ben de kızıyorum hatta girip yazmak bile istemiyorum sanki değişecek, oğullarımj çok seviyorum Allah sağlık sıhhat versin uzun ömürlü olsunlar ama, ne kız kardeşim vad ne teyzem ne de kız kuzenim bişeyim özeniyorum işte ne bilim yaBence salın artık kendinizi. Konu başlıklarınız hep bu minvalde. Burun kaşınmasında, el kurumasında bile bir anlam aramışsınız. İnşallah gönlünüze göre olur, bir de kızınız olur.
Amin inşallah sağlıkla sıhhatle tabi öncelikleBence salın artık kendinizi. Konu başlıklarınız hep bu minvalde. Burun kaşınmasında, el kurumasında bile bir anlam aramışsınız. İnşallah gönlünüze göre olur, bir de kızınız olur.
allah prki farklıymıydı beliririleriniz adetime daha varken seyirmeleri hissetmeye başladımiki oglum var ikisindede seyirme oldu. simdi kizimi bekliyorum bunda olmadi hareketlerinide gec hissettim dogruluk payini bilmiyorum tabi. ben sizi anlıyorum insan ister istemez merak ediyor hayat sartlari zor insallah gonlunuzden gecen olur![]()
Ya illa şöyle böyle demem doğru değil de işte saolun cvbınız için amin inşallah cümlemizin,Seyirme olduğunda oğluma hamileydim çok erken hissettim ilk gebeliğim olduğu halde,kızıma hamileliğimde hareketlerini çok geç hissettim ikinci gebelik olmasına rağmen 4. Ayı bulmuştu net hareketini hissetmem.
Arkadaşım üçüncü gebeliğinde seğirme var kesin erkek yada erkek gibi bir kızım olacak demişti gerçekten çok hareketli erkek çocuğu gibi yerinde oturmayan bir kızı var o yüzden belirtiler sizi yanıltabilir gönlünüzden geçen nasip olsun
merhaba cimcime 3.cocugun kiz mi oldu erkek mi merak ettim. inşallah çok sağlıklı bi bebişin olmuşturYa illa şöyle böyle demem doğru değil de işte saolun cvbınız için amin inşallah cümlemizin,