Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime neredeyse bir hafta var ama o gün oldu ve indi şuan yok. Kramplar arada bir yine var ve baş ağrısı psikolojik de olabilir ama insan yinede takılıyorBen regl olacağım zaman bu belirti oluyor ama yine de kafanda soru işareti varsa doktora sor bence. Herkeste herşeyin belirtisi farklı oluyor
Adetime 7 gün kala sağ karsımda şişlik elimi surttumde hissediyordum sadece 1 gece oldu bu şişlik ve akıntım olmuştu .ve o ay hamile kalmıştım Allah gönlüne göre versinAdetime neredeyse bir hafta var ama o gün oldu ve indi şuan yok. Kramplar arada bir yine var ve baş ağrısı psikolojik de olabilir ama insan yinede takılıyor
Ya benimde aynı oldu akıntım hala var. Bazen cok yoğun oluyor. Umut oldun banaAdetime 7 gün kala sağ karsımda şişlik elimi surttumde hissediyordum sadece 1 gece oldu bu şişlik ve akıntım olmuştu .ve o ay hamile kalmıştım Allah gönlüne göre versin
Herşey gönlünce olur inşallah dualarım seninle.ben o şişliği ilkdefa yaşamıştım ve geceleri bacaklarıma vuruyordu kramplar anlamistim birsekilde hamile olduğumuYa benimde aynı oldu akıntım hala var. Bazen cok yoğun oluyor. Umut oldun bana![]()
Benimde öyle hep bi kasiklarda rahatsızlık hissi var bugün bas ağrım başladı hafif dönme gibi ama psikolojik mi değilim bilemiyor insan. Çok teşekkür ederim. Allah herseyi gönlünüze göre versin inşallahHerşey gönlünce olur inşallah dualarım seninle.ben o şişliği ilkdefa yaşamıştım ve geceleri bacaklarıma vuruyordu kramplar anlamistim birsekilde hamile olduğumu![]()
Amin inşallahBenimde öyle hep bi kasiklarda rahatsızlık hissi var bugün bas ağrım başladı hafif dönme gibi ama psikolojik mi değilim bilemiyor insan. Çok teşekkür ederim. Allah herseyi gönlünüze göre versin inşallah![]()
hamilemisiniz sonuç ne acabaBenimde öyle hep bi kasiklarda rahatsızlık hissi var bugün bas ağrım başladı hafif dönme gibi ama psikolojik mi değilim bilemiyor insan. Çok teşekkür ederim. Allah herseyi gönlünüze göre versin inşallah![]()
Hala adet olmadım salı günü randevumhamilemisiniz sonuç ne acaba
adetinizden ne kadar geçtiHala adet olmadım salı günü randevum
18 gunadetinizden ne kadar geçti
test yaptınızmı evde18 gun
5 gün gecikmede kanda negatif çıktı bidaha da yapmadim evdetest yaptınızmı evde
ben şuan covide yakalandım miğde bulantısı baş ağrısı baş dönmesi var adetime 2 gün var bu ay adetimin 15. günü çok kasık ağrısı yaşadım ama koronadan dolayı vücudumda ağrıyo birde sağ ve sol kasıklarım şiş inmedi ümitlendim bu ay ama voronadada hamilelik belirtisi in aynısı oluyor galiba çevremdeki hastalarda aynı5 gün gecikmede kanda negatif çıktı bidaha da yapmadim evde
İlk olarak geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyilesirsiniz. Bir bilgim yok benimde doktorunuza sorun benceben şuan covide yakalandım miğde bulantısı baş ağrısı baş dönmesi var adetime 2 gün var bu ay adetimin 15. günü çok kasık ağrısı yaşadım ama koronadan dolayı vücudumda ağrıyo birde sağ ve sol kasıklarım şiş inmedi ümitlendim bu ay ama voronadada hamilelik belirtisi in aynısı oluyor galiba çevremdeki hastalarda aynıkasıklarımda ki şişlik neden olabilir biliyomusunuz acaba
İlk olarak geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyilesirsiniz. Bir bilgim yok benimde doktorunuza sorun bence
sağolun teşekkür ederim![]()
20. Gun gecikmemde kanda tekrar negatif cikti söktürücü verdi ama sanırım gerek yok akıntım kahvemsi gelmeye basladi bile. Psikolojik heraldehamilemisiniz sonuç ne acaba
hayırlısı inşallah gelecek ay güzl haberler alırız20. Gun gecikmemde kanda tekrar negatif cikti söktürücü verdi ama sanırım gerek yok akıntım kahvemsi gelmeye basladi bile. Psikolojik heralde