kasılma ve adet gibi sancı?

damneh

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
200
72
323
Hamileligimin 20.haftasindayim hemen hemen... 4 gün önce amniyosentez oldum çok tedirginim düşuk tehlikesi ve sonuçların kotü cıkma olasiligindan ama daha once 2 gündür kramp gibi belimin yanindan karnıma kasigıma sancılar vuruyo bugünde hareketli sertlikler adet gibi sancı mevcut.. sanirim kasılma oluyo bu setlikler erken dogum belirtisiymis cok korkuyorum bebegimi kaybetmekten amniyo yaptirdigima bin pisman oldum..
Erken dogum yapan arkadaslar bu kasilmalardan ne kadar sonra dogum yaptilar acaba bilen gören var mı acaba? Yardim edin lutfen..

hiç bilmiyorum ama ne oldu merak ettim sonuçlarınız iyidir inşallah..

Geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşirsin

doğum sancılarında büyük tuvaletınız gelmiş gibi his ve baskı hissedermişsiniz anüste diye duydum..
geçmiş olsun..

Sonuclarim temiz cikti cok sükür ama ciddi erken dogum riskim var malesef

çok dikkat et kendine..24. hafta sonrasında dünyaya gelen bebekler erken doğum olarak adlandırılıyor ve özel yoğun bakımlarda büyük kısmı yaşıyor dıyorlar nette..

24. haftada şiddetli kasılmalarım olunca bn çok bakmıştım nete..

ALLAHA emanetiz hepimiz.. dinlen..mümkünse sadece mutfak ve wc için kalk 1 ay daha... sık dişini..

hatta diyorlarkı 27den sonra şans dahada yüksekmiş.. sabret canım.. ALLAH yrdımcın olsun..

bnde 27 yı bekliyorum tehlikem yok ama olsun.. ALLAH hepimize yardım etsin :)

hıç vesvese etme..dua et ferahla..

Ay ne tatli konusuyosun cnm bnm cok sagl.. Rabbim bize bagislasin bebeklerimizi.. cok tesekkur ederim

Ay ne tatli konusuyosun cnm bnm cok sagl.. Rabbim bize bagislasin bebeklerimizi.. cok tesekkur ederim

amin.. rica ederim :)

hamilelik hastalık değil ama kolayda geçmiyor öyle o 9 ay

o nedenle yat dinlen..hiçnişey yapmak gelmezse içinden al eline bı fıncan lımonlu su otur pencere önüne..gelenı geçenı izle..analız yap :)

kendını fazla dınleme.. madem ıstedın bebeği otur aşağı dıyorum bn kendıme..geçer bu da..ALLAH sağlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…