kızlar 22. haftamdayım bugun geceden beri sol tarafımda bi sancı var ara ara giriyor sonra kaybokuyor bi ara fazla ağrıyo sonra geçiyo akıntım var ama genelde olur.. bebeğimin böbreğinde açıklık var erken doğum riskim var bugün çok korktum bilenler ceavplarsa çok memnun olurum..
En güzeli Dr.a gitmeniz.. Yasadiginiz kasilma değill. Ben 4 gün önce kasilmadan dolayı hastanede yattim. O biraz agrili da oluyor ve belirli aralıklarla ( yarim saatte bir, sonraları 20 dk. Bir ve 10 dk. Da bir gibi.. Benim boyle olmuştu ve sanci 1 dk. Sürüyordu) kasiklarda oluşuyor. Bebeğinizin durumundan dolayı Dr. Derim ben. Hem içiniz rahatlar..
Hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza almanizi diliyorum..
kızlar 22. haftamdayım bugun geceden beri sol tarafımda bi sancı var ara ara giriyor sonra kaybokuyor bi ara fazla ağrıyo sonra geçiyo akıntım var ama genelde olur.. bebeğimin böbreğinde açıklık var erken doğum riskim var bugün çok korktum bilenler ceavplarsa çok memnun olurum..
canım benim öncelikle allah bir avazda sağlıcakla kurtrasın bebişinle seni,benim ağrılı olmuştu ve bunu sen takip edeceksin ağrı giriyor ve sonra hiç ağrımamaış gibi geciyor bunlar ilk zamanlar duzensiz yalancı doğum sancısıda diyebiliriz sonra bunlar duzene giriryor ve duramıyosun o zaman anlarsın zaten ama senin riskinde varmı bence doktoruna bir görün...
öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim 22.haftamda çok şiddetli sağ tarafta geçmeyen böbreğime bacağıma vuran ağrı olmuştu ve acil serklaj yapıldı benim doktorum sağ taraftaki ağrıların daha önemli olduğunu söyledi sizinki hem sol tarafta hemde istirehatle geçen bir ağrıysa korkmayın bence ama yine en iyisini doktor bilir tabiki
Tatlım senin sol tarafındaki ağrın bobrektende yada cigerinden dolayıda olabilir. Tabi bide bebeğin o tarafa dayandysa ondnda kaynaklı olanılır. Ama en güzeli doktora gitmen