Kasılmalar ve sancı

Hamilebirannee

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
136
40
13
Merhaba kizlar 4 gün once annemi kaybettim 3 gündür bebegim cok toplaniyor karnim yamuluyor sancim oluyor yürüyemiyorum agridan bunlar haricinde ayak altlarim ve belim kalcam agriyor bunlar normal mi acaba ?
Bide bugun ic camasirimda akintı degil ama ic camasirimi islaticak kadar su vardı.
Bayram oldugu icin doktora gitmedim ama acile gitmek gerekir mi acaba ?

Başınız sağ olsun, kavuşma gününe dek sabır diliyorum… Kasılmalar ne sıklıkta, sancı eşlik ediyor mu? En doğrusu acile gitmeniz olur, önlem almış olursunuz.

Başınız sağ olsun, kavuşma gününe dek sabır diliyorum… Kasılmalar ne sıklıkta, sancı eşlik ediyor mu? En doğrusu acile gitmeniz olur, önlem almış olursunuz.
2 gundur saat başı kendini topluyor resmen gunduz yok ama aksamlari cok agrim oluyor ama bel ve bacak agrim cokk var.
Ve cok saolun bu ara kendimi cok kastım ondan oluyor galiba

2 gundur saat başı kendini topluyor resmen gunduz yok ama aksamlari cok agrim oluyor ama bel ve bacak agrim cokk var.
Ve cok saolun bu ara kendimi cok kastım ondan oluyor
Doktorunuza ulaşıp durumu bildirin derim. Benim de kasılmalarım oluyor magnezyum kullanıyorum. Bir sorun doktorunuza ihmal etmeyin

Muhakkak doktora görünun, normal değil maalesef. Acilde de bakarlar

Oncelikle başın sağolsun. Bence yarın mutlaka hastaneye git ihmal etmeye gelmez. Bizi de haberdar edersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…