Kasılmalardan nekadar sonra doğum yaptınız???

devilakrep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
103
1
46
Ankara
Arkadaşlar 37 haftalık hamileyim ve karnımda çok sık kasılmalar başlamıştı,taş gibi oluyordu karnım nstye aldılar 40-60 arası çıktı sancılarım 1cmde açıklık var dedi doktorum,hala semsert karnım okadar sıksık olmasasa kasılmalar devam ediyor.bunlar doğumun yakın oldugunumu gösterır?bu tarz kasılmalar yasayan arkadaslar nekadar süre sonra doğumunuz başladı yada suyunuz geldi yazarsanız çok sevınırım.

herkesin dogumu ayni olmuyor canim. dogum icin en az 10 dakikada 3 kere 1 dk suren sancilarin gelmeye baslamasi lazim.
acilma olmus ama herkesin ayni hizda acilmasi olmuyor. yani ne zaman dogum yapabilecegin belli olmaz her dogum farkli. sen sancilarina gore anlarsin zaten..
kolay bir dogum olur insallah :71:

Aminnn Allah razı olsun arkadasım .canımı acıtan bir sancım yok ara ara tas gıbı oluyor karnım kasılıp geçiyor bırde dünden beri afedersiniz böyle büyük abdestim gelıyormuş gibi bir his oluyor,geçiyor sonra henuz 37+3um doğum için erken diyorum ama bılemıyorum düşüncelerinizi beklıyorum

sağol arkadasım,bnım merak ettiğim acaba bu kasılmalardan kısa bir süre sonramı doğum olur yani,doğum yakınmıdır,ağrılı sancılarım henuz yok acaba benım gıbı olup bu kasılmalarl sık yasayıp doğum yapan varmı?nstde en son sancım 60 ı bulmuştu ama benım ne adet agrısı gibi bir agrım nede kasıklarımda sancım yok

sağol arkadasım,bnım merak ettiğim acaba bu kasılmalardan kısa bir süre sonramı doğum olur yani,doğum yakınmıdır,ağrılı sancılarım henuz yok acaba benım gıbı olup bu kasılmalarl sık yasayıp doğum yapan varmı?nstde en son sancım 60 ı bulmuştu ama benım ne adet agrısı gibi bir agrım nede kasıklarımda sancım yok

cnm benm bahsettiğn belirtilerden3-4 gn snra başlamıştı doğum.
doğumun olduğu gn kasılmlar iyice sıklaşmıştı anlamıştm

hala oluyor kasılmalarım bnım bugun nstde 60a kadar cıktı sancılarım ama benım ne kasığım nede belım agrıyor yani yle gelen bir acısını hıssettığım bişey yok ama karnım taş gıbı kesılıyor arada ve bıkac sanıye suruyor bu kasılmalar acaba doğumun yakın oldugunumu gösterıyor bılemıyorumki

Back
X