kasilmalarim

meryemim40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
1.192
890
38
29
arkadaslar meraba 14 haftalik hamileyim sabahlari yada gece cok nadir karnim sag tarafi toplaniyo sertlesiyo bebegi hissedyorm sanki bu kadar erken olmasi normalmi bu kasilmalarin 21nde randevum endiseleniyorum fikri olan varmi?

Benimde oluyor sabahları özellikle gaz olunca içerde bagirsak hareketlerini fazla hissediyor sanırım hemen toplanıyor. Ben de sordum doktor bu kasılmalar normal dedi, Bebek hareket edince oluyormus bazen.

Benimde oluyor canım bazen biyere toplanıyor sanırım bisikinti olmaz heralde canım çabuk geçiyor çok surmuyor bende

karin agrim dun oldu ilk defa korkuyormda randevuyada var baya acildede hic ama hic bisey yapmiyolr

evef bendede fazla surmuyor cinsiyetini ogrendinmi bebisin
Evet canım kız benimki arada benimde karnım agriyor farklı biagri hatta bazen de adet sancısı gibi doktor normal demişti bana artık büyüyor rahim genişlediği için olur dedi numarası varsa doktoruna msj at olmaz mı

yok canim devlette doktorum numarasini veremicegni soyledi ozeldeyken veriyodu ama oyle oldu iste aile hekimin var ama oda hastaneye gidin demekten baska bisey demiyor

yok canim devlette doktorum numarasini veremicegni soyledi ozeldeyken veriyodu ama oyle oldu iste aile hekimin var ama oda hastaneye gidin demekten baska bisey demiyor
Çok garip ya numarasını niye vermez ki aile hekimi bisey yapmıyor ki

devlettekiler boyle iste ya veremeyiz dedi cok acil bisey olursa acile gelirsin dedi siz aldinzmiaceba noyi

Devletteki doktor numarayi vermez ki buna niye sasirdnz.
Veren bir iki hassas hekim cikablr ama genelde vermez. O tarz guvenilir bir hekim-hasta profili yasamak istiyorsanz parasini verp ozele veya muayanesine gitmeniz lazim
Dunyanin gercekleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…