kasilmam var

Gttim kzlar smdi geldm ultsnla bakti bebek gayet iyi gelismide ck iyi dedi tokoya bagladi kasilmalara bakti oyle cok kaslma yk ddi bebek byudu icin arada olblrms bebekde ve kasilma olrk kotu bisi ykms
Rabbim sağlık sıhhat versin :)

Belirli araliklarla geldigi icin suphe uyandirdi ama doktor sonucunda sanci tespit etmis onun icin dikkatli ol. Bebek toplandikca sertlik yapar agri olmaz ki gunde 5-7den fazla kasilmaya dikkat edilmesi gerekli benim doktorum oyle der. Canim sen bol bol su ic ve magnezyum takviyesine basla bu kasilmalari en iyi bu ikili onluyor. Allah gostermesin saglikla zamanlica dogmalarini nasip etsin yavrularimizin

Gttim kzlar smdi geldm ultsnla bakti bebek gayet iyi gelismide ck iyi dedi tokoya bagladi kasilmalara bakti oyle cok kaslma yk ddi bebek byudu icin arada olblrms bebekde ve kasilma olrk kotu bisi ykms
bişey olmadıüına sevindim canım allah ikinizede sağlık versin..

Belirli araliklarla geldigi icin suphe uyandirdi ama doktor sonalmayiunda sanci tespit etmis onun icin dikkatli ol. Bebek toplandikca sertlik yapar agri olmaz ki gunde 5-7den fazla kasilmaya dikkat edilmesi gerekli benim doktorum oyle der. Canim sen bol bol su ic ve magnezyum takviyesine basla bu kasilmalari en iyi bu ikili onluyor. Allah gostermesin saglikla zamanlica dogmalarini nasip etsin yavrularimizin

Aynen cnm haklsn iciyorum magnezzyumu amin insallaj rabbim bebeklermzi zamannda saglikli bi seklde kucagmza almayi nsip etsn insallah

Back
X