• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2010 tup bebek tedavısıne baslayan arkadaslar

ravelheart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
29
0
36
- Yurtdışı
Herkese selam

bu sayfada tum basmakları, yasadıklarımızı anlatalım.

Benım surecım boyle gelısıyor:
Doktorum ılk once adtden once decapeptyl vurdurttu.
Adetımın 3. Gunu menagon 2 doz sabah 2 doz aksam 4 gun kullandım
adetımın adetımın 7 .gununden ıtıbaren yanı dunden ıtıbaren yn eıkı doz aksam ve sabah 12 saat arayla merıonal kullanıcagım. Persembe kontrol var.

Herseyın hayırlısı olsun...hersey allahdan

ben de tedaviye başladım ama bu ayın 21 ine kadar desolett 21 inden sonra lucrin kullanacağım
kusura bakma ama decapepty ne işe yarıyormuş
ha bide tedavini hangi merkezde oluyorsun canım

kızlar 2010 kasım yolcuları dıe konus acmıstım ıstersenız buyrun gelın cunku cok arkads yazmıs hangı asamada olduklarını falan.....
harkese bol sans
rabbım emeklrımızın karsılıgını versın ınş

Merhabalar,

Transferimin 4. günü 5. günü doktor Decapeptyl ignesi vermiş 1 kez göbekten.. Bu ilacı transfer sonrası hiç kullanan varmı? ne amaçla vermiş olabilir acaba.. heyecandan soramadım.. normalde bununla beraber kullandığım PROGYNEX iğne hergün, PREGNYL 3kere 3 gün arayla, ESTROFEM hap günde 3 kere, ve B12 vitamini günde birkez.

Decapeptyl iğneisi araştırdım tedavinin en başında adeti sökmek için kullanılıyor deniyor .. Hamilelik oluşmuşsa kullanılmaz deniyor.. Bana Transferin 5. günü neden verildiğini anlayamadım. Lütfen konuyla ilgisi olan arkadaşlar var ise bilgi verebilirmi.

teşekkürler.

slm arkadaşlar benim çok acil decapeptyle ihtiyacım var 3 adet elinde olan varsa ücreti ile alıcam bide konu açmak istedim bununla ilgili ama beceremedi. yardımcı olabilrimisiniz

Back
X