kasım 2012 hamılelerı neler yasıyorsunuz sıkıntılarınız neler beraber paylaşalım!...

merhaba arkadaşlar.benim sat 5 şubat kısmetse 11 kasım muhtemel doğum tarihimiz.bursa jimerde cenk aşkalli'den randevu aldık.pazartesi gideceğiz inşallah.randevu bulmak zor oluyor.75 tl muayene dediler.hafta sonu sgk ya bakmıyormuş doktor.özl muayene ücreti yani en son 120 idi alıyorlarmış...

merhaba arkadaşlar.benim sat 5 şubat kısmetse 11 kasım muhtemel doğum tarihimiz.bursa jimerde cenk aşkalli'den randevu aldık.pazartesi gideceğiz inşallah.randevu bulmak zor oluyor.75 tl muayene dediler.hafta sonu sgk ya bakmıyormuş doktor.özl muayene ücreti yani en son 120 idi alıyorlarmış...

cnm bende jımere gıdıyrm aynen fıyatlar bu sekılde sskdan yararlanıyrz bız dogum fıyatlarını sordum normal dogum 3000 sezeryan 3500 bıde ssklı ındırımlı fıyatı yanı acıkcası bana braz cok geldı bebgın asıları yapılıyrmus hastanede ne asısı yapılır hepsımı yapılıyr anlamadım ama neyse

doktor muayenemize gittik.yumurtlama bu ay geç olmuş .onun için sat 12 şubat olarak değişti.kalp atışını dinledik.ben o anda çok mutlu oldum bir baktık bizim bebek elleri kolları oynatıyor.doktor ''oda kendi çapında hareket ediyor ''dedi.çok güzeldi.2,5 cm olmuş.7 mayısta 2 li tarama için gidicez.inşllah bir problem yoktur.

doktor muayenemize gittik.yumurtlama bu ay geç olmuş .onun için sat 12 şubat olarak değişti.kalp atışını dinledik.ben o anda çok mutlu oldum bir baktık bizim bebek elleri kolları oynatıyor.doktor ''oda kendi çapında hareket ediyor ''dedi.çok güzeldi.2,5 cm olmuş.7 mayısta 2 li tarama için gidicez.inşllah bir problem yoktur.

ay cnm ya gozunuz aydın bende 8mayısta gıdıcem ıkılı test vekontrol ıcın benmde 1hafta gerıden cıktı adete gore banada gec yerlesmıs olabılır dedı 25kasıma sarktı benımde ya ben bu ıkılı test konusunda kararsızım cok acıkcası yaptrmak ıstemıyrm rabbımden gelen ne olursa olsun razıyım bu kadar aramısken kotu bsey bıle cıksa aldıramam zaten o yuzden kafamı pek karıstrmak ıstemeıyrm acıkcası korkuyrm belkı ıkılı yaptırırım ama detayını bılmıyrm yaptrırmıym sızz daha detaylı usgyemı grdınız bız sadece kalp atısını grduk dınlemedk ya bıde hıc hamılelık belırtım yok benım bı acayıbım ben ne bulantı ne halsızlık vvar halsızlıgım vardı artık oda yok nasıl hamıleyım ben suphelenıyrm valla senın nasıl belırtılerın var cnm

bende 15.6 haftalık hamıleyım ve ben kusmaktan kılo alamadım daha neyseya zaten bol bol alıcaz kıloları

Back
X