Kasım 2012'de tüp bebek

herhangi bir hazırlık yapıyor musunuz? ben arınma diyetindeyim. geçen sefer de tüpden önce aynı diyeti uygulamıştım. inşallah bu sefer de işe yarayacak:)

herhangi bir hazırlık yapıyor musunuz? ben arınma diyetindeyim. geçen sefer de tüpden önce aynı diyeti uygulamıştım. inşallah bu sefer de işe yarayacak:)

bende devlet hastanesinde tüp bebek raporu çıkartmak için uğraşıyorum. sanırım kasım ayına ancak yetişecek:) bu süreci tedavi esnasında aldığım fazla kiloları vererek değerlendirmek istiyorum arınma diyeti tüp bebek başarısını etkiliyor mu? nasıl uygulanıyor?

Son düzenleme:
evet etkiliyor. arınma diyeti ve fertilite şeklinde ararsanız birkaç yazı var. ben bebek yapım bakım onarım sitesini takip ediyorum. ordaki diyeti uyguladım.

evet hem de çok zor:)) ama insan uzun süre bebek deneyip başarılı olamayınca sağlıklı olan herşeyi yapıyor. açıkçası kızıma hamile kalmaya çalışırken denemediğim yol kalmadı. beni bu arınma diyeti hizaya soktu diyebilirim:)) kesinlikle hem genel anlamda sağlığıma hem de tüp bebek başarısına çok büyük katkısı oldu.

Canım bu arınma diyeti nasıl bir şey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…