Kasım 2018de hamile kalmak isteyenler

Haritas

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
537
166
323
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar.. 1yıldır korunmadık çocuk istiyoruz olmadı hormon testlerim iyi bir tek prolaktinim 23.6ydı dostinex kullandım 1ay bugün test yaptırdım 5.85e düşmüş çok şükür ayrıca geçen ay hsg çekildim tüpler açık ama bu ay hamile kalamadım şuan 35.gün geciktim fakat evde kaset testlerden yaptım negatif öbür aya kalırım inş.sizler neler yapıyorsunuz? Bu arada bal çörek otu tarçn yedim bu ay hamile kalamadım çok kür yapmaya da korkuorum düzgün hormonları da bozarım die adetimin 3.günü gel bakcaz dedi doktor bakalm artık sizlerde süreç nasıl kasım için

Canım tüp bebek bölümüne yazmışsın.. ama ben yinede cvp vereyim kasımda transferim olacağı için bende kasımda hamilelik planlayanlardan olmuş oluyorum :KK48:

canım benim de bir düşüğüm var üzerinden 2 sene geçti,turner sendromu demişti doktor,bayadır hamile kalamadım, hormon testlerim ve eşimin spermiogram testleri normal, 29 ağustosta hsg çekildim ben de ,sonrasında korunduk ve 17 eylülde regl oldum,sonraki ay denedik baya da değerlendirdik ama hamile kalmadım ve bu ay 20sinde tekrar regl oldum, bitince yine başlayacağız denemelere nasipse, bu ay için daha umutluyum,sanki geçen ay içim temizlendi gibi oldu, hem erken geldi reglim hem de baya uzun sürdü, bu ay tam gününde ve normal sürüyor

canım benim de bir düşüğüm var üzerinden 2 sene geçti,turner sendromu demişti doktor,bayadır hamile kalamadım, hormon testlerim ve eşimin spermiogram testleri normal, 29 ağustosta hsg çekildim ben de ,sonrasında korunduk ve 17 eylülde regl oldum,sonraki ay denedik baya da değerlendirdik ama hamile kalmadım ve bu ay 20sinde tekrar regl oldum, bitince yine başlayacağız denemelere nasipse, bu ay için daha umutluyum,sanki geçen ay içim temizlendi gibi oldu, hem erken geldi reglim hem de baya uzun sürdü, bu ay tam gününde ve normal sürüyor
Turner sendromunu ilk defa duyuyorm inşallah rabbim en kısa sürede nasip eder bize de ben de bu ayı çok iyi değerlendiriyorum hsg sonrası 2.ayım doktor progestron testi istedi doktor değiştirdim bu test eksk yaplmş bakalm ne çıkcak o test hamile kalamama sebebini ortaya çıkartıyormuş sağ yumurtlğn çatlamak üzere gün aşırı ilişkiye girn dedi herhangi bir ilaç kullanmıyorm şuan bakalm inşallah bu ay kalırız

Turner sendromunu ilk defa duyuyorm inşallah rabbim en kısa sürede nasip eder bize de ben de bu ayı çok iyi değerlendiriyorum hsg sonrası 2.ayım m doktor progestron testi istedi doktor değiştirdim bu test eksk yaplmş bakalm ne çıkcak o test hamile kalamama sebebini ortaya çıkartıyormuş sağ yumurtlğn çatlamak üzere gün aşırı ilişkiye girn dedi herhangi bir ilaç kullanmıyorm şuan bakalm inşallah bu ay kalırız
canım nasıl bir test ki acaba bu bahsettiğin, ben soğan kürüne başladım bu ay ve gün aşırı değerlendiriyoruz

Merhaba arkadaslar hamileliği dusunen arkadaslarimla vatzap grubu olusturmak istiyorum katilmak isteyen olursa on ayak olabilirim hem destek oluruz hem de bilgi paylasimi yapariz
Isteyen banaulassin grubumuz olussun

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Arkadaşlar.. 1yıldır korunmadık çocuk istiyoruz olmadı hormon testlerim iyi bir tek prolaktinim 23.6ydı dostinex kullandım 1ay bugün test yaptırdım 5.85e düşmüş çok şükür ayrıca geçen ay hsg çekildim tüpler açık ama bu ay hamile kalamadım şuan 35.gün geciktim fakat evde kaset testlerden yaptım negatif öbür aya kalırım inş.sizler neler yapıyorsunuz? Bu arada bal çörek otu tarçn yedim bu ay hamile kalamadım çok kür yapmaya da korkuorum düzgün hormonları da bozarım die adetimin 3.günü gel bakcaz dedi doktor bakalm artık sizlerde süreç nasıl kasım için
Bende 6 sene önce yüksek çıkmıştı prolaktin ilaç verdi hemen hamile kalamassın dedi 1ay kullandım sonra sogan kürü yaptım o ay hamile kaldım

Kızlar bende yeni evliyim 3 aylık normalde düsünmüyorduk ama yani eşim pek erkenden düsnmuyor ben ise her kadin gibi annelik istiyorum her hangi bi materyalle korunmuyoruz ama dikkat ediyor... Cok yeniyim sizlere sorum evlendik evleneli 2 ay boyunca duzenli adet oldum hatta gecen ay baya yogundu ama bu ay hem zamaninda gelmedi adetim hemde cok cok az sacma sapan oluyor ( suan ) bir belirtim de yok ama insan suphelenmiyorda degil... Yani cok az olmasi normal mi toplasam 2 ped degil 1 ped bile tutmaz ve rengi bazen pembe bazen kirmizi bazen peceteye geliyor pede gelmiyor falan.. offf kafam okadar karisik ki..

Kızlar bende yeni evliyim 3 aylık normalde düsünmüyorduk ama yani eşim pek erkenden düsnmuyor ben ise her kadin gibi annelik istiyorum her hangi bi materyalle korunmuyoruz ama dikkat ediyor... Cok yeniyim sizlere sorum evlendik evleneli 2 ay boyunca duzenli adet oldum hatta gecen ay baya yogundu ama bu ay hem zamaninda gelmedi adetim hemde cok cok az sacma sapan oluyor ( suan ) bir belirtim de yok ama insan suphelenmiyorda degil... Yani cok az olmasi normal mi toplasam 2 ped degil 1 ped bile tutmaz ve rengi bazen pembe bazen kirmizi bazen peceteye geliyor pede gelmiyor falan.. offf kafam okadar karisik ki..
Canım sökülemiyor da olabilirsin, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olsun

Ne demek tatlım birbirimize destek oluyor burası çok güzel bir platform, sen bizi de haberdar et gelişmelerden
Yaa aynen biliyor musun ben bayadir burayi takip ediyordum ama hep totem yaptim evlenince üye olacagim faln diye ve oldum cok mutluyum aranizda olmaktannn cok yeniyim burada ortam baya samimi :)

Canım testin adı progrstron testi, bnde soğan kürü yaptım bu ay batı beklicez inşallah hamileyizdir
Canım doktora gittim devlet hastanesinde prolaktinim ilaç kullanmadan 16.46 çıktu yani iyi bir değer progestronum da 19.11 yani yumurta kalitem çok iyiymiş büyümş ve çatlamş bir yumurtam doktor sende pko yok dedi boşuna üzülmüşüm şimdi bata 7gün var ama ıslaklk var adet olck gbyim yine adet olnca sonçlarımı doktora götrcem bakalm nasl tedavi yapacak yani şuan sebepsiz kalamıorm belkide zamanı var döllenmiyor sanırım

Back
X