kasım anneleri cinsellikle ilgili bi sorum var

valla biz hamile olduğumu öğrendiğimizden beri kardeş kardeş oturuyoz. korkudan bi icraat yapamadık.

attığınız linki okudum daha öncede bakmıştım o linke ama biraz konu geride kalmış. anladığım kadarıyla herkesin derdi aynı bizde karderş kardeş oturuyoruz. sanıırım kocalarımız bizden daha tedirgin belkide kız bebek olduğu için çekinti duyuyorlar bakalım zamanla değişirler. aslında ide benim en çok merak etttiğim son aylarda nasıl olcak kimileri sorun ok demiş kimşleri sakıncalı tabi doktor ne dicek onu da bilmiyorum da hayırlısı artık doktora gittiğimde sormak lazım yinede tşk ederim kızlar yazdıklarınız beni biraz olsun rahatlattı. çünkü bazen kocamın benden uzaklaştığını düşünmüştüm ama sadce bana özgü bi sorun değilmiş çooookkk tşk

bizde kardeş kardeş oturuyoruz (eşim bebişe yada bana bişey olur diye çok korkuyor:) ama hiç eşimin benden uzaklaştığını düşünmedim aksine hiç yaşamadığımız kadar romantizm yaşıyoruz ve bende çok memnunum bu durumdan:)
olmadıkça kişisel tercihtir hamileliğin son zamanlarında ilişkinin erken doğuma neden olabileceğini unutmadan isteyen yaşar sonuna kadar

Back
X