Kasım anneleri

14 haftalık hamişim bnde cnım gecen hafta gittim erkege benziyor dedi tekrar gittgmde yine bakcak durmadi kıpır kıpır oynuyodu karnmda bakamadı dojtrum düzgün

Doktor bana 11. Haftada kıza benzediğini söyledi. Biraz erken değil mi sizce. Ancak doktorumun çok tecrübeli olduğunu söylemek isterim.

olabilir ya ama bence sen biraz daha bekle pembeleri almak icin 3 boyutlu ile baktı ise bi ihtimalihtimal dogrudur bence ☺

selam kızlar.. bana da dr um 11+3 iken erkeğe benziyor dedi :KK51:şu an 15+3 üm yarın kontrolüm var inşallah kesin belli olur..çok heyecanlıyım :KK46::KK48::21:

Kizlar 16 haftalik hamileyim sol kasigimda batma ve rahmimde de batma ağrı tarzı bişeyler oluyir sizede oluyor mu :-( haftaya doktora gidicem kontrole soracagim ama içim huzursuz

Kizlar 16 haftalik hamileyim sol kasigimda batma ve rahmimde de batma ağrı tarzı bişeyler oluyir sizede oluyor mu :-( haftaya doktora gidicem kontrole soracagim ama içim huzursuz

Canım o bende de oldu içini ferah tut arada hala oluyo bana doktrum sıkıntı yok gayet iyi arada bu tarz seyler olur dedi kasılmalar agrılar rahim büyüyor kese büyüyor hormonlar degistigi için olur o kadar yani hayrlisi ile kucagmza alalimda miniklerimizi

Canim o normaldir ya çünkü rahim genisliyo bebgin büyüyor falan agrılar kıraplar olur ama yinde ićin rahat degilse kontrole gittt tatlim ya

Kizlar benimde erkekmis bebegim bu hafta öğrendik cinsiyetini hersey iyi dedi doktor ama fitil verdi enfeksiyon ve akintim olduğu icin

Kızlar merhaba bende kasım annesi olucam allah izin verirse ama daha cinsiyetimizi öğrenemedik çok merak ediyorum:))

Back
X