Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bana 11. Haftada kıza benzediğini söyledi. Biraz erken değil mi sizce. Ancak doktorumun çok tecrübeli olduğunu söylemek isterim.
Canım hakkına hayırlısı olsun. Gönlü cen geçeni versin Allah inşaallah14 haftalık hamişim bnde cnım gecen hafta gittim erkege benziyor dedi tekrar gittgmde yine bakcak durmadi kıpır kıpır oynuyodu karnmda bakamadı dojtrum düzgün
Canım hakkına hayırlısı olsun. Gönlü cen geçeni versin Allah inşaallah
selam kızlar.. bana da dr um 11+3 iken erkeğe benziyor dedişu an 15+3 üm yarın kontrolüm var inşallah kesin belli olur..çok heyecanlıyım
![]()
çok teşekkürlerBelli olur şimdi tam ya hakkında hayirlsi canim Saglikli olsun da bebişlerimiz
çok teşekkürlerbelli oldu o gün bir oğlum daha olacak..hepimizin hakkında hayırlısı..
Kizlar 16 haftalik hamileyim sol kasigimda batma ve rahmimde de batma ağrı tarzı bişeyler oluyir sizede oluyor mu :-( haftaya doktora gidicem kontrole soracagim ama içim huzursuz
Kasım annelerinden bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mi acaba?
Canim o normaldir ya çünkü rahim genisliyo bebgin büyüyor falan agrılar kıraplar olur ama yinde ićin rahat degilse kontrole gittt tatlim yaKizlar 16 haftalik hamileyim sol kasigimda batma ve rahmimde de batma ağrı tarzı bişeyler oluyir sizede oluyor mu :-( haftaya doktora gidicem kontrole soracagim ama içim huzursuz