Kasım Annesi Olup calışma hayatı olanlar..

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.326
208
Arkadaslar Rabbim bagıslasın bir oglum var 12 yasında..oglum kucukken calışma hayatım yoktu...şimdi ikinci hamileligim inş kasım ayında dogum yapcam..fakat calışcagım için bayagı endişeliyim nasıl olcak nasıl yapcam bilmiyorum..buarada memurum..dogum izni malum 4 ay zannedersem...ucretsiz izin alamam cunku borclarımız var...sabit odemelerimiz var..cocuga Allahtan kayın validem bakcak o sorun olmayacak..kendisi sagolsun bana herkonuda yardımcı..ama cocugu bırak iş cıkısı tekrar al..bunun altından kalkabilcekmiyim...birde bayagı ara verince cocuk buyutmek bayagı gozumde buyudu sanırsam...bu duurmda olanlar morale ihtiyacım var..yapabilirmiyim acaba..Allahtan işim sabah 9 oglen 2 de bitiyor..yarım gun...

tatlım seninle aynı durumdayım bende şimdiden düşünür oldum çalışmaya mecburum üstelik kayınvalidem başka şehirde çocuğa mecbur annem bakıcak onun da başında yeterince derdi var birde ben yük olucam şimdi evimiz kira üstelik ben sabah 8:30 akşam 17:30 çalışıyorum ve benim ilk bebeğim o yüzden sen daha şanslısın

canım RABBİM sanada yardım etsin..bebeklerimiz saglıklı olsun...inş gerisi gelir...benim yasım 37 birazda ondan sanırsam..genclikte heyrsey daha bir kolay geliyo:))

Son düzenleme:
Ben hepinizden kotuyum sanirim.sabah 8 aksam 5 calisiyorum.her iki annemde baska sehirde.2 saatlik yoldalar ama her zaman gelemezler.ben de maddi durumlardan ucretsiz izin alamiyorum.napacagimi dusunmekten deliricem.esim nedensiz yere cok rahat.onun rahatligi da sinir bozuyor...

bende çalışıyorum çalışan anne olmak elbette kolay bişey değil bikere herşeyden önce çocuğun anneye ihtiyacı olduğu dönemler olmasıda zor başkası nekadar iyi bakarsa baksın çocuk anne ve babayı istiyor ve buyüzden huzursuz ve biraz huysuz oluyor.çalışan anne olarak en zor olan sey çocuğunun sana ihtiyacı oldugu zamanlarda yanında olamamak. onun dışında iş güç ev bir şekilde dönüyor o konuda zorlanmazsınız.işin duygusal kısmı zorluyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…