• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasım ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar

dfne22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
kasım ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar

Ben 2 Kasım da yaptım . Beklemedeyim daha çalışmalar devam ediyor

Umarım bulursun ben küçük bi. İlçede yaşıyorum bi. Eczane sorduk Karabük'de bulundu 4 saatte falan benim bulunduğum yere geldi. eczacı mucize gibi bunu bulmak dedi tüp bebek merkezlerine yakın eczanelere sorun bi

Düne kadar sol kasığımda ağrı hissetim o aptı geçti psikolojik ne düşünsem o belirti gibii olıyor bilemedim ya inşallah olut
Hangi gün gebelik testi yapacaksınız ben de o gün yapayimm sekizinci gün iğnenin etkisi geciyormus sanirim onuncu gün mü yapsak erken mi olur? Benim hiç belirtim yok bu arada. Bazıları batma ağrısı gibi sızlama oluyor demiş ama hiç yok bende...

Hangi gün gebelik testi yapacaksınız ben de o gün yapayimm sekizinci gün iğnenin etkisi geciyormus sanirim onuncu gün mü yapsak erken mi olur? Benim hiç belirtim yok bu arada. Bazıları batma ağrısı gibi sızlama oluyor demiş ama hiç yok bende...
Bana doktor adet günün gecikince gel dedi 20 sine randevu aldım 10.gün falan erken iğne hCG hormonu içeriyor muş yanlış sonuç vermesin

Bana doktor adet günün gecikince gel dedi 20 sine randevu aldım 10.gün falan erken iğne hCG hormonu içeriyor muş yanlış sonuç vermesin
Evet işte HCG içerdiği için yanıltmasından korkuyorum, birisi sekizinci gün betahcg sıfırlandı yazmış. Kişiden kişiye de değişebilir. ben on birinci gün yaparım ya testi daha fazla duramam zaten günler geçmiyor 😀

Evet işte HCG içerdiği için yanıltmasından korkuyorum, birisi sekizinci gün betahcg sıfırlandı yazmış. Kişiden kişiye de değişebilir. ben on birinci gün yaparım ya testi daha fazla duramam zaten günler geçmiyor 😀
İnşallah olumlu olur ikimizinde benim ilk kez çatlatma iğnesi oluşum siz oldunuz mu daha önce

İnşallah olumlu olur ikimizinde benim ilk kez çatlatma iğnesi oluşum siz oldunuz mu daha önce
Ben geçen sene tüp bebek denemistim bir kere. İki ayrı çatlatma iğnesi vermişlerdi. Bu defa doğal olarak yumurta büyüdü takip edildi bir tane 19 mmlik folikul varken çatlatma iğnesi verdi doktor. İkinci oluyor yani. Olumsuz olursa bir kaç defa daha bu şekilde deneyeceğim. İnşallah ikimizin de sağlıklı uzun ömürlü evlat olacak şekilde olumlu olur 🤲🏼

Ben geçen sene tüp bebek denemistim bir kere. İki ayrı çatlatma iğnesi vermişlerdi. Bu defa doğal olarak yumurta büyüdü takip edildi bir tane 19 mmlik folikul varken çatlatma iğnesi verdi doktor. İkinci oluyor yani. Olumsuz olursa bir kaç defa daha bu şekilde deneyeceğim. İnşallah ikimizin de sağlıklı uzun ömürlü evlat olacak şekilde olumlu olur 🤲🏼
Amınn benimde 6 yaşında bir kızım var doğal yolla kolaylıkla oldu ama 1yıldan fazladır pcos teşhisi kondu olmadı en son soğan kürü yaptım bilmiyorum onun etkisi mi ama lh 17 den 5 e düştü doktorum günde bir tane femera ile yumurta takibi yaptı şimdi beklemedeyim bol bol dua ediyorum Meryem süresi dinliyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum ayaklarını fakat üşütme sende Rabbim hayırlısıysa nasip eder inşallah

Amınn benimde 6 yaşında bir kızım var doğal yolla kolaylıkla oldu ama 1yıldan fazladır pcos teşhisi kondu olmadı en son soğan kürü yaptım bilmiyorum onun etkisi mi ama lh 17 den 5 e düştü doktorum günde bir tane femera ile yumurta takibi yaptı şimdi beklemedeyim bol bol dua ediyorum Meryem süresi dinliyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum ayaklarını fakat üşütme sende Rabbim hayırlısıysa nasip eder inşallah
Allah bağışlasın 🤲🏼 benim hiç cocugum yok. Bir tane ileri haftalarda tranvatik bir kaybim var. Tüp bebek denemesinden sonra doğal yolla oldu o. Tam mevsim üşütme mevsimi ben de enfeksiyon falan olmasın diye dikkat etmeye çalışıyorum. Bu ay ben de yumurtlamaya kadar soğan suyu içtim ama kür kurallarına çok uyduğum söylenemez, arada iki üç gün atladiğim da oldu. Pcos olunca lh olması gerekenden yüksek mi oluyor ? Benim de folikul catlamiyor kiste dönüşüyordu o yüzden çatlatma iğnesi denemek istedim bakalım artık Allah'tan hayırlısı

Allah bağışlasın 🤲🏼 benim hiç cocugum yok. Bir tane ileri haftalarda tranvatik bir kaybim var. Tüp bebek denemesinden sonra doğal yolla oldu o. Tam mevsim üşütme mevsimi ben de enfeksiyon falan olmasın diye dikkat etmeye çalışıyorum. Bu ay ben de yumurtlamaya kadar soğan suyu içtim ama kür kurallarına çok uyduğum söylenemez, arada iki üç gün atladiğim da oldu. Pcos olunca lh olması gerekenden yüksek mi oluyor ? Benim de folikul catlamiyor kiste dönüşüyordu o yüzden çatlatma iğnesi denemek istedim bakalım artık Allah'tan ha

Pcosta çok sayıda küçük kist ve lh yüksek oluyor lh yüksek lonca yumurtalar hiç büyümüyor buda adet düzenimi bozuyor seninde olur canım hiç. Üzülme geçiriyorsa güzelleştiriyor Rabbim umudumuZ hep olsun

Back
X