kasım ayı tranferi olup sonuc bekleyenler...

monnarosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
30
0
86
İstanbul
ben 9 kasımda transferim oldu 21 kasımda sonucu alacağım hep birlikte paylaşalım ne gibi belirtileriniz var destek olalım benim 8. ci günüm 6. güne kadar bel ve kasık ağrısı vardı şuan azaldı hergun süt içiyorum beslenmeme devam ediyorum ve ananas suyu yada ananas yiyorum tutunması sağlarmış dua ediyorum hepimize anne olmayı nasip etsin bu arada amerikan hastanesinde transferim yapıldı 2 yumoş kondu biri bölünmemişti diğeri en iyi kalitede dört hüçreliydi remini bile verdiler

Son düzenleme:
mrb monarosa bu 4.denemem umarım güzel haberler alırız benim de 20 kasımda testim olacak inşallah bebeklerimize kavuşuruz

canım inşallah hayırlısı olur dua edlim birbirimizerabbim güç kuvvet versin rabbim rahman ve rahim sıfatıyla bizi butlu etsin bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin doktorun kim

canım drum engin oral memorıal da yapıldı diğerleri ankarada oldu inşallah olur bu sefer senin doktorun kim canım

kızlarrr inşşşş pozitif sonuç alıpp evlatlarınızı kucağınıza alırsınızz.....rabbimm hepinizin,hepimizin yüzünü güldürsün inşşşşş
aminnnnnn

Hadi hayırlısı kızlarrr beklediğinize değicek inşallah sonucunuz pozitif olucak.Kucaklarınız dolu dolu olucak.

monnorosa canım slm..benim ilk denemem 6 kasımda transfer oldum sadece 2 gece kaldı 18 kasımda inşallah sonucu öğreneceğiz hayırlısı olsun 4 tane 1.kalitede embrio transfer edildi doktorum %10 ihtimal dördüde tutabilir dedi imkansız değil hiçbirşey dedi hayırlıs olsun inşallah rabbim can verir bebeklerimiz inşallah hala bizimledirler bol bol dua et umidini kesme ama kendini şartlandırma bişeylere biliyorsun tutma ihtimali kadar diğer ihtimalde var rabbim kucağımıza versin bebeklerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…