Kasim ayi transfer olanlar

Amin Allah isteyen herkese nasip etsin bebişlerini kucağına almayı.benim 20.günü görüldü kese değerlerim benimde yüksekti ama kişiye göre değişirmiş, 6.7.haftada daha net görünür sanırım kalp atışıyla birlikte heyecan hiç bitmicek yani 😀
Sunucunuz ne oldu acaba tek mi ikizmi bebeğimiz benimde betam yuksekde

Darısı bizim başımıza, kanda gördük, keseyim bekliyoruz, çok sabırsız ve tedirginim, beta hcg 199 ile başladı, 400 küsur ile devam etti, bugün transfer sonrası 15.gün 1681 çıktı, çift embriyo transferiydi, çoğul gebelik ihtimali var mı sizce ve keseyi en erken ne zaman görürüz, çok heyecanlıyım 😁
Tekmi ikizi oldu sonucunuz acaba

Kizlar birsey sorucam cok sukur bende pazartesi 12.gun kanda 829 degerle pozitifi gordum doktor 2.testi gerek gormedi sanki test yaptirdiktan sonra hicbirsey hissetmiyorum ne agri ne sizi hicbirsey kalmadi agri olsa bi dert olmasa bi dert sizlerde durum nasil
Gözünüzaydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende hiçbir şey hissetmemiştim keseden sonra aşırı derecede mide bulantılarım oldu ve 2 gün önce de kusma başladı. Tek belirtim bu şuanda ağrı sızı Vs hiçbişey yok merak etmeyin herkes ayrı geçiriyor bu süreci😊

İkinci transfere başladım 16 ocakta çift transferim olacak sana da haber veriyim dedim. İnşallah iyisindir ve herşey yolundadır 🤗🌹❣️
Ben çok iyiyim herşey yolunda 🙇‍♀️ çok az kalmış cok sevindim bu sefer inşallah saglikla gelsin bebişin amiiiiin 🙇‍♀️ şimdi gün sayalım tekrar😊 ilaçlara basladin mi?

Ben çok iyiyim herşey yolunda 🙇‍♀️ çok az kalmış cok sevindim bu sefer inşallah saglikla gelsin bebişin amiiiiin 🙇‍♀️ şimdi gün sayalım tekrar😊 ilaçlara basladin mi?
Oh çok sevindim yolunda olmasına 😊🙏🏻 evet evet başladım 28 aralıktan beri doktor rahim çok güzel kalınlaşmış dedi bir kaç gün erken olmuş oluyor yani transferim 16 ocak hayırlısıyla estrofem başladım pazartesi de iğne falan başlanacak az kaldı 😊 inşallah bu sefer olur çift embriyo konulacak 2 tane kalmıştı

Oh çok sevindim yolunda olmasına 😊🙏🏻 evet evet başladım 28 aralıktan beri doktor rahim çok güzel kalınlaşmış dedi bir kaç gün erken olmuş oluyor yani transferim 16 ocak hayırlısıyla estrofem başladım pazartesi de iğne falan başlanacak az kaldı 😊 inşallah bu sefer olur çift embriyo konulacak 2 tane kalmıştı
Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bu sefer olacak 🤗 güzel beslen transfere kadar,ağır iş hiç yapma ve moralini çok yüksek tut. Olacak 💓

Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bu sefer olacak 🤗 güzel beslen transfere kadar,ağır iş hiç yapma ve moralini çok yüksek tut. Olacak 💓
Amin inşallah olur. Moral tutabildiğim kadar tutuyorum insanlar seni anlamıyor ki. Amaaaan iş morale bakıyorsa benim hayatta olmaz 😅

Amin inşallah olur. Moral tutabildiğim kadar tutuyorum insanlar seni anlamıyor ki. Amaaaan iş morale bakıyorsa benim hayatta olmaz 😅
Ay allah korusun inşallah olacak sen elinden geleni yap. Ben hala hep yatiyorum he lekelenmem falan olunca dr yat çok hafif hareketler yap dedi ağır iş yapma dedi. Ben bi ara çok hareket ettim hangi akla hizmet ettiysem günde 5 6 7 km yürüyüş yapiyodum. Dr sen iyi misin dedi😂 Bende riske atmıyorum hiç valla bana ne 😂 3 Ay i böyle bitiricem ins

Ay allah korusun inşallah olacak sen elinden geleni yap. Ben hala hep yatiyorum he lekelenmem falan olunca dr yat çok hafif hareketler yap dedi ağır iş yapma dedi. Ben bi ara çok hareket ettim hangi akla hizmet ettiysem günde 5 6 7 km yürüyüş yapiyodum. Dr sen iyi misin dedi😂 Bende riske atmıyorum hiç valla bana ne 😂 3 Ay i böyle bitiricem ins
Yaa yine mi yatmak gerekiyormuş ama ben çalışıyorum öylesi bir durumda nasıl iş yapıcam bilmiyorum. Kendi evimde çalışıyorum ama işim yorucu ressamım ben koca koca tablo yapıyorum ve işleri de transferden 20 gün sonraya ertelerim ne yaparım öyle bir durumda bilemedim 😅

Canım selamlar nasılsın bebiş büyüyor mu 😍🙏🏻 benim sonucum bugün çıktı 12. Günüm 730 çıktı betam 😊

Ayyyyyyyy cooook sevindim cooook 🤗🤗🤗🤗 gözün aydın allah saglikla kavuştursun inşallah amiiin. Evet bebiş büyüyor 16 haftalık oldu🙇‍♀️🙇‍♀️ ya çok sevindim gerçekten
Allah razı olsun canım 🥰🙏🏻 sana hep haber verecektim öğrenince vermek istedim 2 gün önce kese görmeye gittim şükürler olsun keseyi gördük sır akalp atışında 🤗 maşallah size büyümüş minik cinsiyet belli olmuştur sanki

Allah razı olsun canım 🥰🙏🏻 sana hep haber verecektim öğrenince vermek istedim 2 gün önce kese görmeye gittim şükürler olsun keseyi gördük sır akalp atışında 🤗 maşallah size büyümüş minik cinsiyet belli olmuştur sanki
Ay hadi çok şükür,kalbini de duyarsın bi kaç güne🤗 evet 12. Haftada belli oldu erkek💙💙💙

Back
X