Kasım ayı transferleri

Dmla890

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
38
15
3
32
Hanımlar Kasım ayı transfer yapanlar test sonuçlarınızı yaptnz mı.. Sonuc?

Canim 7. Gun benim 29.7..9.gun 46.5..bugun 11. Gun 1 saate kan vermeye gidicem..insallah artmistir..degerlerim cunki biraz dusuk..artis oranida dusuk..insallah bugun bir mucize olur..

Hayırlısıyla artar inşallah 7. Gün belirtisi olarak diğer günlerden farklı bi his hissettiniz mi böyle rahimde dolgunluk hissi gibi yada birden bi sancı gibi

Canim 7. Gun benim 29.7..9.gun 46.5..bugun 11. Gun 1 saate kan vermeye gidicem..insallah artmistir..degerlerim cunki biraz dusuk..artis oranida dusuk..insallah bugun bir mucize olur..
İnşşlah artmştr canım yine yap sen... Benim 8. Günüm kan tahlılı yapmadm idrar testi yaptm 2 gün arayla dahada koyulaşıyor

Bende 7sinde nakil oldum bugun 8.gunum sali test gunum hic idrar testi yapmadim merakla saliyi bekliyorum insallah tutunmustur

Benimde 10 Kasımda transferim oldu. 1 embriyo transfer edildi. İdrar testi yaptım 6. Günde hiç bişey çıkmadı 7. Günde tekrar yaptım ikinci çizgi silik çıktı inşallah doğrudur. Şimdi kanı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…