SELAM; kızlar sonunda eşimi aşılama yaptırmaya ikna ettim çok şükür :sm_cool: çok mutluyumm inşallah hayırlısı olur 19 eylül adet günüm onu bekliyoruz.. belkide adet olmam bi bakmışız ki aşılamaya gerek kalmadan hamileyimmm ne güzel olur ama adet olacağımı biliyorum her ay olduğu gibi yine olurum diye tahmin ediyorum... tabi allahın işine karışılmaz eğer hayırlısıyla hamile kalırsam milletin çenesinden kutulcağım için çok seviniyorum daha bebek yok mu diyenlere bende hamileyimm demek istiyorumm herşeyden önce kendi bebeğimi sevmek istiyorum artık başkalarının bebeklerine bakarak özenip benim çocuğum olmuyo diye üzülmek istemiyorum rüyalarımda kendi çocuğumu görüp sonra uyanınca bunun rüya olduğunu bilip üzülüp ağlamak istemiyorum... artık bu yaşadığım sıkıntılardan kurtulup kendi bebeğimle eşimle mutlu bi yuvada yaşamak istiyorumm.. bu heycanımı sizlerle paylaşmak istedim bana yardımcı olmanızı istiyorum daha önce aşılama yaptıran oldumu? ilk aşılamada hamile kalan varmı? ne gibi tahliller isteniyo yaptırmadan önce ve en iyi aşılamayı nerde yaptırmamı önerirsiniz bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorumm.. allahım kimseyi evlat hasretiyle terbiye etmesin allah isteyen herkese versin biran önce aminnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: