canım hakkında hayırlısı olsun inşallah aşılama için adetin 2. yada 3. günü doktora gitmelisin.durumunu kontrol edip ilaca başlatır duruma göre iğne yada hapla.sonra yumurtalarını takip edip sana en uygun günde aşılama yapar.ben 3. aşılamada hamile kaldım şu anda daha yeni hamileyim bugün 5 haftalık oldu.kendini kasma rahat bırak ama aşılamya da çok bel bağlama canım bu bi süreç ve ilk aşılamada olcak diye kendini sıkma.ben öle yaptım ve çok üzüldüm.inşallah senin tutar ama hiç belli olmuyo nasiple herşey..
bu arada sen rahim filmi falan çektirdin mi..hiç doktor kontrolüne yumurta takibine gittin mi
öncelikle yardımların için çok tşkr ederim canım bebeğin hayırlı olsun tebrik ederim inşallah sağ salim kucağına alırsın darısı benim başıma kısmetse:teytey: hayır canım hiç rahim filmi çektirmedim ve yumurta takibine gitmedim doktorum bana söylemedi sadece kan tahlilleri yapmıştı o kadar onda da değerler normal çıktı ama eşimde sperm azlığı ve hareketsizlik vardı tek sorun onuda keçi boynuzu pekmezi yiyerek spermlerini 22 milyona çıktı ama %40 ve %45 hareketlilik oranı doktorumuz hareketlilik düşük demişti ve aşılamayı önerdi... eşim çok inatçı olduğu için tam bir sene aşılama yaptırmaya ikna edemedim eşim bu süre içersinde normal yolla çocuğumuz olur diyerek aşılamaya karşı çıktı ....sonunda kayınvaldeminde desteği üzerine eşim aşılama yaptırmayı kabul etti ama henüz doktora gitmedik daha ne zaman gitmeli ve en iyi hangi hastanede yaptırabiliriz diye araştırma yapıyo ve haftaya regli günüm onunda gelmesini bekleyip öyle gidelim dedik doktora inşallah hiç bir sorun çıkmaz ve tutar allah kimsenin kucağını boş bırakmasın... aşılama öncesi rahim filmi çektirmek şartmı ve çok acıyor mu ben acıya dayanıklı biri değilim 24 yaşındayım ama halen iğne olmaktan bile korkarım bu korkularımı yenemiyorum ve işlem sırasında canım acırmı diye de endişe ediyorum... bana bu konularda biraz yardımcı olursan çok sevinirim canımm sen deneyimlisin iyi bilirsin bana biraz bilgi verir misin canımkaydirigubbakcemile5
bana 1. aşılamadan sonra rahim filmi çektirdiler..aşılama acısız bi işlem çok nadir acı hissedenler.ama rahim filmi biraz ağrılı ama korkma.bu forumda rahim filmi ile ilgili çok abartılı şeyler yazmışlar onları önemseme.şiddetli bi adet sancısı gibi düşün ama 1 2 dklık bişe.korkma acıya yoğunlaşma sonuçta bebek istiyoruz doüum yapcak accık acıya dayanıklı olmak lazım.merak ettiğin bişe olursa sor yard.olmaya çalışırım allah yardımcın olsun:CüvCüv:
slm kızlar yarın doktora gidiyorum bende adetin 3. günü çünkü tedaviye başlıcaz benimde aşılamam büyük ihtimalle kasım başı olacak. Biz aşılamadan önce bütün tahlillerimizi hsg filmimizi falan çektirdik ona göre doktor aşılamaya karar verdi bakalım yarın başlıcaz tedaviye sonuç ne olcak çok heycanlıyım şimdiden :))
benim eşim 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu keşke olmasaydı o zaman daha iyi sperm değerleri vardı. bu güne kadar düzelmesini bekledik. 3 ay önce dra gittim ve bir sürü şey istedi. adetin 2 veya 3. günü kan tahlilleri istedi. yarın kan vericem sonra bütün tahlilleri toplayıp gidecem bakalım ne diyecek. 3 senedir olur diyen doktorlar oyaladı sanırım bizi. aynı zamanda başlaycağız bakalım doktorlarımız ne diyecek hangi yollara doğru yöneleceğiz canım. bizler için hayırlısı neyse o olsun inşallah. Bismillahirrahmanirrahim diyelim. sonuç güzel olacak.
canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu şubat gelse bir yıl olacak ama bizimkinin bi şikayeti yok hatta ameliyattan sonra spermleri arttı 22 milyona çıktı ama bizdede var hareketsizlik sorunu ama o kadar abartılacak kadar değil %45 harketli eşimin ama bu hamile bırakmaya yetmiyo doktor aşılama yapalım demişti o zamanlar ama eşim yanaşmamıştı şimdi yeni yeni ikna oldu işte sana tavsiyem eşine keçi boynuzu pekmezi içir spermleri arttırmada çok büyük payı var eşim ameliyattan sonra her gün günde iki defa 2 kaşık yedi biz faydasını gördük sende dene canım neysee karışmış gibi olmayım siz daha iyi bilirsiniz benim ki sadece bi tavsiye canım:1hug: icanım gelişmeleri burdan haber verelim birbirimize merakla ve heycanla bekliyorum bakalım çarşamba günü tahliller nasıl çıkacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?