Kasımda Aşk Başkadır...

Masumiyet

Ece'nin Annesi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
4.228
524
363
Kızlar umudumuzu kasım ayına taşıdık. Haydi gelin sizler de bizimle birlikte yeni döngümüzde heyecanlarımızı, belirtilerimizi birlikte paylaşalım... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İSİM _______________________________ BAT
  1. berceste _________________________________1 kasım
  2. yasib2538 _______________________________ 3 kasım
  3. maryporker ______________________________ 3 Kasım
  4. su4184 ________________________________ 5 kasım
  5. gokay13 _________________________________ 8 kasım
  6. ely83 __________________________________ 8 kasım
  7. skaya2006 ________________________________10 kasım
  8. Irazcık ___________________________________ 10 kasım
  9. aysenur 2009 _____________________________ 11 kasım
  10. funda30 __________________________________ 11 kasım
  11. masumiyet ________________________________ 12 kasım
  12. gelincik ___________________________________ 13 kasım
  13. naz034 __________________________________ 15 kasım
  14. parpalım __________________________________ 15 kasım
  15. ZEBEBEK ___________________________________ 18 kasım
  16. everythingwillbegreat ____________________________ 20 kasım
  17. ​naz8 _______________________________________ 22 kasım
  18. demmir_can _________________________________ 26 kasım

Son düzenleme:
Kasım uğurlu gelir inşallah hayırlı olsun herkese...Doğumgünüme hediye gelir inşallah...Benim bat 5 kasım...

Kasım uğurlu gelir inşallah hayırlı olsun herkese...Doğumgünüme hediye gelir inşallah...Benim bat 5 kasım...

Canım ya inşallah hayırlı gelir :34:
Benimde adetim bugün başladı bende bugün burayı açmak istedim inşallah hep birlikte bu günleri geçiricez

kızlar bnm de umudum kasımda bat 8kasım gerci bnm 3gün falan önce gelio.bakalım çalışmalara başladık pek çalışmada yapamıyoz:))ben kursa gidiyorum çok yorgun oluyorum kocaişko da bu aralar çok yorgun gelio uyuya kalıo bakalım umarım kasımdaki aşk başka olur:PPP

kızlar bnm de umudum kasımda bat 8kasım gerci bnm 3gün falan önce gelio.bakalım çalışmalara başladık pek çalışmada yapamıyoz:))ben kursa gidiyorum çok yorgun oluyorum kocaişko da bu aralar çok yorgun gelio uyuya kalıo bakalım umarım kasımdaki aşk başka olur:PPP

Benimde adetim bugün başladı maalesef umudumuz kasım ayına kaldı inşallah hakkımızda hayırlısı olucak :34:

seni arıyodum ben de
adet oldun demek
sağlık olsun canım inşallah kasıma güzel haberlerini alırım

Oldum yaa canımcımm bu sabah 36.1 e bi düştü geldi işte dün ateşimin düşmesinden anlamalıydım ama işte bi umut belki bugün yükselir yine demiştim kısmet değilmiş tatlım Allah sizinkilere sağlık versin :nazar:

Oldum yaa canımcımm bu sabah 36.1 e bi düştü geldi işte dün ateşimin düşmesinden anlamalıydım ama işte bi umut belki bugün yükselir yine demiştim kısmet değilmiş tatlım Allah sizinkilere sağlık versin :nazar:

çok teşekkürler canım
allah size de nasip edicek inşallah
ateş de düşer yükselir takılma ona
benim ateş tablomu hatırla hep :1:

özelliği o zaten :1:

ferdacım peki sıkı mı çalıştınız ödevinize sen ovu testi yapmış mıydın? Ben ovu testinde çift çizgiyi yakaladım fakat çizgiyi gördüğüm gün ve bir gün öncesi ilişkim yok o yüzden mi olmadı diyorum :44::44::44:

ferdacım peki sıkı mı çalıştınız ödevinize sen ovu testi yapmış mıydın? Ben ovu testinde çift çizgiyi yakaladım fakat çizgiyi gördüğüm gün ve bir gün öncesi ilişkim yok o yüzden mi olmadı diyorum :44::44::44:

evet canım ovucan kullandım ben ama 3 aydır kullanıyorum zaten
bu ay ovucanda çift çizgiyi gördüğüm günü ertesi gün sabah halvet oldu
bir de ertesi gün akşam
ondan önce de birkaç kez olmuştur öylesine
sonrasında birkez oldu
ovucan öncesi ve sonrası keyif içindi
bebek için o iki gün birlikte olduk ama bana o sabahki ilişki tuttu gibi geliyor
isterseniz siz de sabah deneyin bi

evet canım ovucan kullandım ben ama 3 aydır kullanıyorum zaten
bu ay ovucanda çift çizgiyi gördüğüm günü ertesi gün sabah halvet oldu
bir de ertesi gün akşam
ondan önce de birkaç kez olmuştur öylesine
sonrasında birkez oldu
ovucan öncesi ve sonrası keyif içindi
bebek için o iki gün birlikte olduk ama bana o sabahki ilişki tuttu gibi geliyor
isterseniz siz de sabah deneyin bi

Sabah ilişkiye yanaşmıyorum şöyle ki akşam ilişki olsun yıkanmadan yatıp uyuyayım istiyorum hani içimde daha uzun süre kalsın diye spermler sabah yaparsam illa yıkanmak isteyecem ne bileyim sen ne kadar süre bekledin yatakda canım? Bi de galiba çizgiyi gördüğün gün ilişkiye girilse iyi olur gibi geliyor bana ama işte ne yazık ki eşim yoktu o günler bir gün öncesiyle o çizgiyi gördüğüm gün ancak ertesi güne olabilmiştik tutmadı işte :43::43:

Sabah ilişkiye yanaşmıyorum şöyle ki akşam ilişki olsun yıkanmadan yatıp uyuyayım istiyorum hani içimde daha uzun süre kalsın diye spermler sabah yaparsam illa yıkanmak isteyecem ne bileyim sen ne kadar süre bekledin yatakda canım? Bi de galiba çizgiyi gördüğün gün ilişkiye girilse iyi olur gibi geliyor bana ama işte ne yazık ki eşim yoktu o günler bir gün öncesiyle o çizgiyi gördüğüm gün ancak ertesi güne olabilmiştik tutmadı işte :43::43:

canım biz sabah 5buçuk gibi yapmıştık
2 saat kadar yattım ben yine
normalde yarım saat bile yeter zaten canım
çizgiyi gördüğün günden ziyade ertesi gün daha önemli bence
çünkü çizgiyi görünce 24-36 saat içinde yumurtlanıyor
yani bence yakalama şansının en fazla olduğu zaman ertesi gün sabah
yani bana öylesi mantıklı gelmişti ve çok şükür tuttu
bence siz yine de bi deneyin

canım biz sabah 5buçuk gibi yapmıştık
2 saat kadar yattım ben yine
normalde yarım saat bile yeter zaten canım
çizgiyi gördüğün günden ziyade ertesi gün daha önemli bence
çünkü çizgiyi görünce 24-36 saat içinde yumurtlanıyor
yani bence yakalama şansının en fazla olduğu zaman ertesi gün sabah
yani bana öylesi mantıklı gelmişti ve çok şükür tuttu
bence siz yine de bi deneyin

Canım benim sizde sabahın en doğru zamanında yapmışsınız bende öyle duymuştum o saatlerde erkeğin spermleri daha kaliteli oluyormuş ama benim ki hayatta uyanıpda yapmaz o saatlerde :1: Ben çizgiyi gördüğümün ertesi günü yapmıştım ama akşamında belki de geç kalmıştık neyse bu ay yine çizgiyi yakalarım inşallah illa ki tutturucaz :52::52::52:

Canım benim sizde sabahın en doğru zamanında yapmışsınız bende öyle duymuştum o saatlerde erkeğin spermleri daha kaliteli oluyormuş ama benim ki hayatta uyanıpda yapmaz o saatlerde :1: Ben çizgiyi gördüğümün ertesi günü yapmıştım ama akşamında belki de geç kalmıştık neyse bu ay yine çizgiyi yakalarım inşallah illa ki tutturucaz :52::52::52:

valla canım geceden söyledim sabah halvet var hazır ol diye
saat falan kurmadık zaten ilginçtir ikimizde uyandık ve uykumuzu almış dinç şekildeydik
allah nasip etti demek ki

valla canım geceden söyledim sabah halvet var hazır ol diye
saat falan kurmadık zaten ilginçtir ikimizde uyandık ve uykumuzu almış dinç şekildeydik
allah nasip etti demek ki

Vallaha en doğrusunu sen söyledin tatlım Allah nasip ettikten sonra sanırım gerisi boş öyle yatmışım da şu günü yapmışım da ağzımızı kafamızı boşa yoruyoruz olacağı varsa bir şekilde oluyor zaten bizde güzel değerlendiricez ekim de ekicez tohumlarımızı inşallaah :34::34::34:

Vallaha en doğrusunu sen söyledin tatlım Allah nasip ettikten sonra sanırım gerisi boş öyle yatmışım da şu günü yapmışım da ağzımızı kafamızı boşa yoruyoruz olacağı varsa bir şekilde oluyor zaten bizde güzel değerlendiricez ekim de ekicez tohumlarımızı inşallaah :34::34::34:

inşallah canım
güzel haberlerini beklicem

Back
X