Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar şimdi baktımda ben bu topiğe ovülasyon testleri ateş ölçme falan hiç bir bilgim yok merak ettimde bu arada 2. tüp bebek negatifimi aldım 1 hafta önce şimdi umudumu birazda normal yolla denicem umut kesmek yok yola devam![]()
Hakkında hayırlısı olsun canım
Bende bu ay bıraktım ateş ölçme ve ovulasyon testlerini onlar çok güzel yöntem ve bu şekilde çok hamile kalan da oluyor ama bana ters tepti bende çok stres yarattı maalesef![]()
öyle dedik bizde napalım kısmet canımsın ya biraz aydınlatırsan ateşimizi hergünmü ölçüyoruz kaç çıkması gerekiyor ovülasyon testleri eczanelerdemi var nasıl temin edebilirim bir umut benimkisi ya tutarsa![]()
Bende çok bilgi var bununla ilgili gayet güzel aydınlatabilirim seni canım
Önce dijital bir ateş ölçer alıyosun eczanelerde var ben internetden almıştım her sabah ama mutlaka aynı saatlerde 6-8 arası ben 6,30 da ölçerdim alarm kurardım not alıyosun yalnız en az 3 saatlik kesintisiz uykun olmalı çişin bile gelirse ateşini ölçmeden kalkma komidinin yanına koy dereceni yatakdan kalkmadan ölçersin. Ovulasyon testide idrarla yapılanı al gittigidiyordan sipariş edebilirsin canım 20 ovulasyon+6 gebelik + kargo içinde 25 tl ye bulabilirsin.![]()
çok tşkr ederim tatlım ateş ölçerim var en kısa zamanda ovulasyon testi alıp deneyelim bakalım bu yolda yapmicağımz kalmasın dilerim rabbimden hepimize versin inşallah bi an önce meleğimizi![]()
![]()
şimdi kendime yeni bir meşguliyet buldum canım aldığım kilolarımı vericem inşallah 7 kilo fazlam var zaten çok da iyi ederim çünkü bu kiloyla hamile kalsam ilerisi için daha zor olucak zaten eşim ideal kilosuna geldi ben kil aldım anlamadım gitti aynı şeyleri yiyiyoruz ama ben evdeyim tabi evlenince iş güç bitti hareket bitti eşim başladı kilo aldın demeye bari bu aralar kilomla uğraşayımda kafam bebek fikrinden kurtulsun hem kendime hem de eşime hayrım olsun![]()
hayırlı ,uğurlu olsun ..Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin..darısıda başımıza olsun inş..
canım üzülme sende bendensin bu ay.
inşallah önümüzdeki ay gelir bebişlerimiz ben daha bi umutluyum....
tebrikler canımçok sevindim valla.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...![]()
benim bebisim geldi
bu topic bana ugurlu geldi
hepinizi opuyorum cok
darisi basiniza
tebrikler canım.çok sevindim senin adına..benim bebisim geldi
hepinizi opuyorum cok
darisi basiniza
inşallah canım inşallahhhtesekkurler Mulberry ve Naz
en kisa zamanda darisi basiniza![]()
kasım bana bebeğimi getirmedi ama okadar çok hamiş haber aldımki kk da kendi adıma umutlandım...
umarım bizede aralıkta nasip olur sabırla ve duayla bekliyorum senii bebeğim.....![]()
umarim canim
bu ay bayram hediyelerimiz geldi, ve gercekten baya hamis haberi var
aralikta da sizin yeniyil hediyeleriniz gelsin insallah![]()
benim bebisim geldi
hepinizi opuyorum cok
darisi basiniza