Kasımda Aşk Başkadır...

mrb arkadaşlar şimdi baktımda ben bu topiğe ovülasyon testleri ateş ölçme falan hiç bir bilgim yok merak ettimde bu arada 2. tüp bebek negatifimi aldım 1 hafta önce şimdi umudumu birazda normal yolla denicem umut kesmek yok yola devam :16:

mrb arkadaşlar şimdi baktımda ben bu topiğe ovülasyon testleri ateş ölçme falan hiç bir bilgim yok merak ettimde bu arada 2. tüp bebek negatifimi aldım 1 hafta önce şimdi umudumu birazda normal yolla denicem umut kesmek yok yola devam :16:

Hakkında hayırlısı olsun canım :34:
Bende bu ay bıraktım ateş ölçme ve ovulasyon testlerini onlar çok güzel yöntem ve bu şekilde çok hamile kalan da oluyor ama bana ters tepti bende çok stres yarattı maalesef :50::50::50:

Hakkında hayırlısı olsun canım :34:
Bende bu ay bıraktım ateş ölçme ve ovulasyon testlerini onlar çok güzel yöntem ve bu şekilde çok hamile kalan da oluyor ama bana ters tepti bende çok stres yarattı maalesef :50::50::50:

öyle dedik bizde napalım kısmet canımsın ya biraz aydınlatırsan ateşimizi hergünmü ölçüyoruz kaç çıkması gerekiyor ovülasyon testleri eczanelerdemi var nasıl temin edebilirim bir umut benimkisi ya tutarsa :49:

öyle dedik bizde napalım kısmet canımsın ya biraz aydınlatırsan ateşimizi hergünmü ölçüyoruz kaç çıkması gerekiyor ovülasyon testleri eczanelerdemi var nasıl temin edebilirim bir umut benimkisi ya tutarsa :49:

Bende çok bilgi var bununla ilgili gayet güzel aydınlatabilirim seni canım :34:
Önce dijital bir ateş ölçer alıyosun eczanelerde var ben internetden almıştım her sabah ama mutlaka aynı saatlerde 6-8 arası ben 6,30 da ölçerdim alarm kurardım not alıyosun yalnız en az 3 saatlik kesintisiz uykun olmalı çişin bile gelirse ateşini ölçmeden kalkma komidinin yanına koy dereceni yatakdan kalkmadan ölçersin. Ovulasyon testide idrarla yapılanı al gittigidiyordan sipariş edebilirsin canım 20 ovulasyon+6 gebelik + kargo içinde 25 tl ye bulabilirsin. :34:

Bende çok bilgi var bununla ilgili gayet güzel aydınlatabilirim seni canım :34:
Önce dijital bir ateş ölçer alıyosun eczanelerde var ben internetden almıştım her sabah ama mutlaka aynı saatlerde 6-8 arası ben 6,30 da ölçerdim alarm kurardım not alıyosun yalnız en az 3 saatlik kesintisiz uykun olmalı çişin bile gelirse ateşini ölçmeden kalkma komidinin yanına koy dereceni yatakdan kalkmadan ölçersin. Ovulasyon testide idrarla yapılanı al gittigidiyordan sipariş edebilirsin canım 20 ovulasyon+6 gebelik + kargo içinde 25 tl ye bulabilirsin. :34:

çok tşkr ederim tatlım ateş ölçerim var en kısa zamanda ovulasyon testi alıp deneyelim bakalım bu yolda yapmicağımz kalmasın dilerim rabbimden hepimize versin inşallah bi an önce meleğimizi :34: :34:

çok tşkr ederim tatlım ateş ölçerim var en kısa zamanda ovulasyon testi alıp deneyelim bakalım bu yolda yapmicağımz kalmasın dilerim rabbimden hepimize versin inşallah bi an önce meleğimizi :34: :34:

Ateşini dil altından ölçeceksin ama başka yerden değil

şimdi kendime yeni bir meşguliyet buldum canım aldığım kilolarımı vericem inşallah 7 kilo fazlam var zaten çok da iyi ederim çünkü bu kiloyla hamile kalsam ilerisi için daha zor olucak zaten eşim ideal kilosuna geldi ben kil aldım anlamadım gitti aynı şeyleri yiyiyoruz ama ben evdeyim tabi evlenince iş güç bitti hareket bitti eşim başladı kilo aldın demeye bari bu aralar kilomla uğraşayımda kafam bebek fikrinden kurtulsun hem kendime hem de eşime hayrım olsun :52:

çok iyi bir meşguliyet bulmuşşun masumcum.böylece kafandan atarsın.bide bakarsın bu arada
hamile kalmışşın anlamadan uğraşmadan :49:
hakkımızda hayırlısı olsun artık.
bu ay olmazsa aynı şeyi bende yapıcam.4 kg fazlam var hamilelikten önce gitse iyi olur demi ama
kendine iyi bak canım ara sıra buralara uğra ama :34:

hayırlı ,uğurlu olsun ..Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin..darısıda başımıza olsun inş..

canım üzülme sende bendensin bu ay.
inşallah önümüzdeki ay gelir bebişlerimiz ben daha bi umutluyum....:49:

tebrikler canım :46: çok sevindim valla.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...:emir_bebek:

Çok teşekkür ederim kızlar Allah sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin inşlh.İsteyen herkese rabbim tez zamanda versin...

Son düzenleme:
1.gün 35,9
2.gün 36
3.gün 36,2
4.gün 36
5.gün 36,1
6.gün 35,9
7.gün 36
8.gün 35,9 ***
9.gün 36
10.gün 36 ***
11.gün 36,1
12.gün 36 ***
13.gün 36,1
14.gün 36,1 ***
15.gün 36
16.gün 35,9 ***
17.gün 35,9 *** akıntıyı hissettim iyice
18.gün 36,3 yani ben yumurtladımmı? ama ben 2 gündür kendiliğimden uyanıyorum 6 falan oluyor saat ölçüyorum artık çünkü daha sonra hep kıpır kıpır bir uykum oluyor ve 7 de kalkıyorum zaten bugün ççok sıcaktım kalkınca acaba üzerimin örtüsüyle alakalı çok değişirmi ateş ???
19.gün 35,9***
20.gün 36,1
21,gün ölçemedim
22,gün 36,4 ***artık yumurtladım heralde çalışmalara ara verdik k.validemlerdeydik tatile çıktık doğal olarak çalışmalara dikkat edemedik artık inş. bekleyişe geçmişimdir ve bebeğim benimledir

28,gün 36,4

30.gün 36,4
31,gün 36,4 bu ne demek böyle kızlar benim en yüksek ölçüm tabi benim ölçtüğüm günlerde 36,4 heralde ümitlenmemeliyim sizce ben nezaman yumurtlamışımdık hatta yumurtlamışmıyımdır acaba onu da bilemiyorum kızlar başladı bende stres ben dpo kaçtayım ki?????

kasım bana bebeğimi getirmedi ama okadar çok hamiş haber aldımki kk da kendi adıma umutlandım...
umarım bizede aralıkta nasip olur sabırla ve duayla bekliyorum senii bebeğim.....:emir_bebek::emir_bebek:

kasım bana bebeğimi getirmedi ama okadar çok hamiş haber aldımki kk da kendi adıma umutlandım...
umarım bizede aralıkta nasip olur sabırla ve duayla bekliyorum senii bebeğim.....:emir_bebek::emir_bebek:

umarim canim
bu ay bayram hediyelerimiz geldi, ve gercekten baya hamis haberi var
aralikta da sizin yeniyil hediyeleriniz gelsin insallah:34:

Back
X