• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım'da transfer olanlar gelin beraber bekliyelim❤

YGMR38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
55
50
88
35
Selammm kizlar

Carsamba gunu transferim oldu. 2 embriyo 5.gun. Herkes ne hissetigini belirtilerini yazarsa belki birbirimize umut oluruz

Benin arada bir kasigima batmalar oluyo
Rahimde cok cok kasilma var ve zonklama goguslerim agriyo ama o transferden once ageiyodu ilaclardan sanirimmm

Selammm kizlar

Carsamba gunu transferim oldu. 2 embriyo 5.gun. Herkes ne hissetigini belirtilerini yazarsa belki birbirimize umut oluruz

Benin arada bir kasigima batmalar oluyo
Rahimde cok cok kasilma var ve zonklama goguslerim agriyo ama o transferden once ageiyodu ilaclardan sanirimmm
Mrb canım hayırlı olsun trdavin benimde perşembe gün oldu 5.gün bir adet blast aramızda bir gün var ben hic birşey hissetmiyorum sadece arada migdem bulanıyor oda ilaçtan sanırım hayırlısı artik

Mrb canım hayırlı olsun trdavin benimde perşembe gün oldu 5.gün bir adet blast aramızda bir gün var ben hic birşey hissetmiyorum sadece arada migdem bulanıyor oda ilaçtan sanırım hayırlısı artik
Hayirli olsun insaAllah canim benim rahim kasilmasi filan sanki ilaclardan gibi. Sen hangi ilaclari kullaniyosun transferden sonra

Bende tam sana onu soracaktim ben crone JEL folidec birde bugün 20 ünite lucrin yaptırdım sen ne kullaniyorsun

Bende tam sana onu soracaktim ben crone JEL folidec birde bugün 20 ünite lucrin yaptırdım sen ne kullaniyorsun
Bende jel sabah aksam, estrofem sabah 2 aksam 2. Coraspin bide igne kan sulandirici bide 3 gunde bi igne vurduruyorum onun adini unuttum. Foli de kullaniyorum

Back
X