Kaşınıyorum

Kasimakta yara iz kaldi

Eklentiler

• IMG20250906005212.webp
    IMG20250906005212.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 24
Böbrekleri baktirin. Başıma geldi. Hertaraf kasiniyordum duramiyordum cildiye gittim alerji diyip gönderdi.ayak bileğinde kasimakta 1tl bozuk parada büyük yara oldu. Enfeksiyon bolune gittim durumu anlattim kan verdim megerse böbrekleri iflas ediyor onu belirtiydi.hemen yatırdı beni serum su ,antibiyotik taktılar çok şükür düzeldi. Geç kalmadan kana baktirin
Gelmis gecmis olsun o duruma kadar baska
Bir belirti vermedi mi durumunuz

Annesi gibi takip ediyosunu yazari massalla😆🙈
Tabi takip edicem.basima geldi ,10 gun hastanede yattım böbreklerim gidiyordu nerdeyse.24 saate 4kere 1litrelik su serum takti 3kere antibiyotik serum takti. Allah başkasına kimse vermezsin. Yanımdaki hasta yatan 25 yaşında kadin o baya geç kaldı😥 vefat etti.gozum önünde gitmiyor.

Tabi takip edicem.basima geldi ,10 gun hastanede yattım böbreklerim gidiyordu nerdeyse.24 saate 4kere 1litrelik su serum takti 3kere antibiyotik serum takti. Allah başkasına kimse vermezsin. Yanımdaki hasta yatan 25 yaşında kadin o baya geç kaldı😥 vefat etti.gozum önünde gitmiyor.
Size yazdim bu mesaj uzerinden gormediniz. Baska belirtiniz de olmustur kasinti oncesinde, o an farketmedinzi belki ama sakin kafayla geri donup dusununce farketmissinizdir belki. Gelmis gecmis olsun. Ben de crp yuksekliginden 9 gece yatmistim o hastane hissini cok iyi bilirim

Back
X