Kaşıntı

zanylife

Meleğim..
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
484
233
103
Bursa
kızlar selamlar herkese öncelikle
16 haftalık hamileyim ve göğüslerim ile karnım çok kaşınıyor. Siz herhangi bir krem kullanıyor musunuz?
bu durumu yaşayan var mı aranızda? Önerebileceğiniz bir ürün var mı?

16 haftalık hamileyim ve göğüslerim ile karnım çok kaşınıyor. Siz herhangi bir krem kullanıyor musunuz?
Canım çatlıycak diye kaşınıyor muhtemeln kaşınan bölgelerinş nemlendirmen lazım kızıma hamileyken 7 kutu bio oil kullandım sebamed çatlak kremi kullandım bebek yagı kullandm banamısın demedi çatır çatır çatladım harita gibiyim tenle genle alakası var heralde hiç çatlamaynlar var çünkü bana birşey yaramadı yani şuanda hamileyim çatlıycak yer kalmadıgı için birşey kullanmıyorum.
Lierac mustela gibi kremleri öneriyorlar özellikle lierac bak araştır istersen canım..
Badem yagı kullanlarda var ama bazılarında tüylenme yapmış sen araştır istersen yada doktorundan önerecegi birşey varmı diye sorarsın bu haftaya kadar hala birşey kullanmadın mı

evet çatlayacaksın :( hindistan cevizi yağı kullanmıştım ben. ama yinede çatladım. dediği gibi genetik yani.
sen bol bol nemlendir. kaşımamaya çalış. ama kullandığın nemlendirici doğal olsun kozmetik alma.

ben dusta vucudumu nemli tutmak icin son durulanmamdan sonra uni bebek yagi kullaniyorum. gece yatarken lierac kullaniyorum. kuzenlerim bu sekilde hic catlamamis ama gen ile de ilgili bekleyip gorecegiz bakalim..

Canım çatlıycak diye kaşınıyor muhtemeln kaşınan bölgelerinş nemlendirmen lazım kızıma hamileyken 7 kutu bio oil kullandım sebamed çatlak kremi kullandım bebek yagı kullandm banamısın demedi çatır çatır çatladım harita gibiyim tenle genle alakası var heralde hiç çatlamaynlar var çünkü bana birşey yaramadı yani şuanda hamileyim çatlıycak yer kalmadıgı için birşey kullanmıyorum.
Lierac mustela gibi kremleri öneriyorlar özellikle lierac bak araştır istersen canım..
Badem yagı kullanlarda var ama bazılarında tüylenme yapmış sen araştır istersen yada doktorundan önerecegi birşey varmı diye sorarsın bu haftaya kadar hala birşey kullanmadın mı
yok canım ya yeni başladı bu kaşıntı doktor pregnicy diye bir krem önerdi masaj jeliymiş ama emin olamadım doğal birşey kullanmak daha iyi sanırım

evet çatlayacaksın :KK43: hindistan cevizi yağı kullanmıştım ben. ama yinede çatladım. dediği gibi genetik yani.
sen bol bol nemlendir. kaşımamaya çalış. ama kullandığın nemlendirici doğal olsun kozmetik alma.
hindstan cevizi yağı evde 2 kavanoz var bende ama tüylenme yapar diye korkuyorum sen de yapmışmıydı?

hindstan cevizi yağı evde 2 kavanoz var bende ama tüylenme yapar diye korkuyorum sen de yapmışmıydı?
yok canım yapmadı bende ama ben kendim çok tüylü değilim farklılık gösterebilir. ama çatlaktansa tüylenmek daha iyidir. buna rağmen haritaya döndüm. bence bedenin bütünlüğü ve tüylenmeden daha kıymeyli. çatlağın geri dönüşü yok malesef.

kilo alimi nedeniyle deri çatlıyor. tavsiyem lierac ve bol su..

Kaşıntı gergin cildden dolayı olur ve sonucu malesef çatlama olabiliyor.. ben henüz 12 haftamdayım aynı sorun bende de var en güzel çözüm doğal yağlar.. susam, badem yağı mesela canım

Back
X