Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MantardandırMerhaba arkadaşlar müsaadenizle bir sorum olacaktı, vajina çevresinde özellikle iç dudak çevresinde kaşıntı olma sebebi nedir böyle bir durumla karşılaşan var mı ne yapabilirim
İki gündür oluyor ama doğal bir çözümü var mıdır bununMantardandır
Mantar olabilir, doktor fitil antibiyotik ve krem vermisti bana da ama asiri kasinti yoktu kızarıklık vaedi. Gebeligi de engeller ilacin bitsin oyle denersiniz demisti ihmal etme bnce doktorw gorunMerhaba arkadaşlar müsaadenizle bir sorum olacaktı, vajina çevresinde özellikle iç dudak çevresinde kaşıntı olma sebebi nedir böyle bir durumla karşılaşan var mı ne yapabilirim
adım çok teşekkür ederim marka adı var mı nioli yağı içinMantar olabilir, doktor fitil antibiyotik ve krem vermisti bana da ama asiri kasinti yoktu kızarıklık vaedi. Gebeligi de engeller ilacin bitsin oyle denersiniz demisti ihmal etme bnce doktorw gorun
Bir de bende bu durum ekimde olmustu sonra nioli yağı damlatmaya basladim ic camasirima bir daha olmadi
Eskiden de olurdu ara ara islak kalinca oluyor
Bana bir yoga hocam tavsiye etmisti bade natural diye kadin girisimci markasi onu kullanuyorum hepsiburadada varAnl
adım çok teşekkür ederim marka adı var mı nioli yağı için
Teşekkür ederim sağolunBana bir yoga hocam tavsiye etmisti bade natural diye kadin girisimci markasi onu kullanuyorum hepsiburadada var
Mantardır ilerlemeden mutlaka önlemini alman lazım yoksa çok can sıkıcı hale geliyor bi doktora git basit bir kremle çözülür hatta sağlık ocagi bile hallederMerhaba arkadaşlar müsaadenizle bir sorum olacaktı, vajina çevresinde özellikle iç dudak çevresinde kaşıntı olma sebebi nedir böyle bir durumla karşılaşan var mı ne yapabilirim
Sağlık ocağı bakar mı bu duruma dediğiniz gibi vajinanın içi beyaz katman olmuş ve çok kaşıntı yapıyorMantardır ilerlemeden mutlaka önlemini alman lazım yoksa çok can sıkıcı hale geliyor bi doktora git basit bir kremle çözülür hatta sağlık ocagi bile halleder
Hallediyor sağlık ocağı zaten mantar ilerlememişse genelde muayene etmeden ilaç veriliyor krem verecektir büyük ihtimal iyice temizleyip kurutup kremi kullanın geçer birde çamaşırınızı hep kuru tutun süreki değiştirin pamuklu çamaşır kullanin ve ütüleyin günlük ped kullanıyorsanız bırakınSağlık ocağı bakar mı bu duruma dediğiniz gibi vajinanın içi beyaz katman olmuş ve çok
Tamam inşallah çok teşekkür ederim sizeHallediyor sağlık ocağı zaten mantar ilerlememişse genelde muayene etmeden ilaç veriliyor krem verecektir büyük ihtimal iyice temizleyip kurutup kremi kullanın geçer birde çamaşırınızı hep kuru tutun süreki değiştirin pamuklu çamaşır kullanin ve ütüleyin günlük ped kullanıyorsanız bırakın
Kremin adını hatırlıyor musunuz travazol krem miydiHallediyor sağlık ocağı zaten mantar ilerlememişse genelde muayene etmeden ilaç veriliyor krem verecektir büyük ihtimal iyice temizleyip kurutup kremi kullanın geçer birde çamaşırınızı hep kuru tutun süreki değiştirin pamuklu çamaşır kullanin ve ütüleyin günlük ped kullanıyorsanız bırakın
EvetKremin adını hatırlıyor musunuz travazol krem miydi
Teşekkür ederim sağolun
Teşekkür ederim sağolun, kadın doğumda sıra buldum ve gittim muayene etti mantar olduğunu söyledi, travazol tek kullanımlık hap ve fırıl verdi inşallah geçer. Bir de ben akıntı camasirima geçmesin diye peçete koyuyordum abdest için bu da zararlı olur muHallediyor sağlık ocağı zaten mantar ilerlememişse genelde muayene etmeden ilaç veriliyor krem verecektir büyük ihtimal iyice temizleyip kurutup kremi kullanın geçer birde çamaşırınızı hep kuru tutun süreki değiştirin pamuklu çamaşır kullanin ve ütüleyin günlük ped kullanıyorsanız bırakın
Evet peçete pamuk kullanımı da devam ettirir hicbirsey kullanma her ıslandığında değiştir mutlaka bir de iyice kuru bırak nem daha da tetikliyor bir kısır döngü içine girersin dikkat etmezsenTeşekkür ederim sağolun, kadın doğumda sıra buldum ve gittim muayene etti mantar olduğunu söyledi, travazol tek kullanımlık hap ve fırıl verdi inşallah geçer. Bir de ben akıntı camasirima geçmesin diye peçete koyuyordum abdest için bu da zararlı olur mu
Pardon kullanma yazacaktım peçete ped falan hicbirseEvet peçete pamuk kullanımı da devam ettirir hicbirsey kullanma her ıslandığında değiştir mutlaka bir de iyice kuru bırak nem daha da tetikliyor bir kısır döngü içine girersin dikkat etmezsen
Ben yillardir uğraşıyorum mantarla dikkat etmeye başlayınca daha da rahatladım ilaçlarını kullan biraz atak zamanı geçince de nioli yagina başla o da oluşmasını önlüyor
Çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak müsaadenizle, ben ovulasyon için bu günleri değerlendiriyoruz ama mantar bunun için bir risk oluşturur mu sizceEvet peçete pamuk kullanımı da devam ettirir hicbirsey kullanma her ıslandığında değiştir mutlaka bir de iyice kuru bırak nem daha da tetikliyor bir kısır döngü içine girersin dikkat etmezsen
Ben yillardir uğraşıyorum mantarla dikkat etmeye başlayınca daha da rahatladım ilaçlarını kullan biraz atak zamanı geçince de nioli yagina başla o da oluşmasını önlüyor
Çok ileri derece de değil sizin hiç takmayın kafanıza Allah kolaylıkla doldursun kucağınızı insallahÇok teşekkür ederim bir sorum daha olacak müsaadenizle, ben ovulasyon için bu günleri değerlendiriyoruz ama mantar bunun için bir risk oluşturur mu sizce
Allah razı olsun sağolunÇok ileri derece de değil sizin hiç takmayın kafanıza Allah kolaylıkla doldursun kucağınızı insallah![]()