Kaşıntı

ramazcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
316
10
118
Arkadaşlar 3 gündür bebeğim yüzünü acaip derecede kaşıyor ayriyetten 3 gündürde ateşi 37.5 kadar çıkıo normalde ölçtüğümde çogunlukla 36.6 civarı olurdu kaşının arasında kabarcıklar var ama onlar 1 aydır var nerdeyse dr bebeklerde olur demişti fakat bu kaşıntıyı bir türlüa nlayamadım özellikle yanak burun ve ağız çevresini kaşıyor birde arada sırada hafif derecede salyası oluyor

Son düzenleme:

evet bebeklerde genelde o tür kabarcıklar oluyo. kaşıntıyı bilemicem. bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama çoğu bebekte salya olur ve belli bir dönemden sonra salya da artış olur bi süre sonra da diş çıkarma başlar. bebekler diş çıkartmadan önce salyayla başlar sonra kaşıntı acı devamında diş getirir

canım kaşıntısını buldum saçları tüyleri filan dökülüyo çok ince dikkat etmemişim sanırım şimdi daha iyi kabarcıklar aynene duruyo nasıl ve ne zaman geçcek bilmiyorum dişe gelince ewet dediğin gibi salyayla başlıyomuş

Size ulaşabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…