çok çok geçmş olsn cnm spor yapabilck durumdaysan en iyi yöntem yağları direk yakıp kasa çeviriyor.
canım özele gitmelisin ayda 1kez görünüp senin kas yağ su değerlerini demir kalsiyum vb değerleri kontrol altında tutacaktır kontrollerle. spor büyük ihtimalle yapamıyorsundur.bende de bel fıtığı var ama derecesi riskli değil henüz kilo vermeye çalışıyorum.kolay gelsin.sakın bu kadar şey atlatmışken diyet listesini internetten bulma.sadece ek besinler araştır.mesela çaylar masaj yağları gibi....
canım zaten özele gitmiştim.ustelik dunya kadarda para aldı aptal kız.gerci işten cıkarmıslar o kişiyi.spor yapamıyorum ve cok uzuluyorum.yuruyus serbest ama bebeğim olduğundan oda imkansız su ara.
gecen çıtırdatan krem varmıs lerzan mutlu anlatıyordu olmadı onu alıp deneyeceğim...
gerçekten çok üzüldüm cnm vidalara çok dikkt etmen gerekiyor lisede bir arkadaşmda 12 tane vardı aynı sende olduğu yerde.özel çaylarla belki rahatlayavilirsn cnm yeşil çay çok iyi geliyor çok fazla yararı var yağ yaktığını biiliyordum ve bağışıklık kazandırıyor bence senin ihtiyacın olabilir şimdilik aklıma bunlar geliyor eğer bi yerlerde karşılaşırsam o bilgiye hemen aktarırım. çok çok geçmiş olsn cnm.
çok tesekkur ederim canım.
arkadaslar peki birarada yememem gereken seyler nedir mesela.örneğin haşlanmış tavuk yiyorum.yanında yoğurt yesem olurmu.hani makarna ve yoğurt yenmez denir ya onun gibi işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?