• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasları koruyan,Yağları Yakan Diyet Listesi Önerisi Olan...?

duyguby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
881
10
96
Muğla
Merhaba arkadaslar..
Aslında cok kilolu biri değilim.Fakat gecirdiğim rahatsızlık ve ameliyat sebebiyle mutlaka kilo vermem gerekli.bel fıtığımın patlaması sonucu kısmı felç atlattım.çok sukur su an iyiyim.ama aylarca hareketsiz kaldığımdan hem kilo aldım hemde kaslarım cok zayıfladı.hatta kaslarımda erime bile oluştu.Şu an mutlaka diyet yapmam lazım cunkı belime yuk bindiriyorum bu kilolarla.
diyetisyene gittim.dedimki benim kas kitlemi korumam lazım.bana yağ yakan,kaslarımı koruyacak,yuzumu gözümü çökertmeyecek bir diyet lazım.ne dese beğenirsiniz.eh bir deneyelim bakalım kaslar eriyecekmi..bilgisizin tekiydi.bana soru bile sormadan kan tahlili bile yapmadan diyet listesi yazdı.bunu internetten bularak bende yapardım..
herneyse,acaba şöyle kasları koruyan,yağları eriten,yavaşta olsa sağlıklı kilo vereceğim diyet listeniz varmı.benim için gercekten önemli...çok sağolun şimdiden..

çok çok geçmş olsn cnm spor yapabilck durumdaysan en iyi yöntem yağları direk yakıp kasa çeviriyor.

ben hiç diyet yapmadım hayatmda yapamıyorum. çok düzenli ve öğrencilik hayatımda da çok düzenli yaşayamıyorum sürekli koşturma ve dengesiz beslenme. ama böle bi diyet bulursan bnmle de paylaşırsan çok sevinirm cnm.denemeyi çok isterim.

canım özele gitmelisin ayda 1kez görünüp senin kas yağ su değerlerini demir kalsiyum vb değerleri kontrol altında tutacaktır kontrollerle. spor büyük ihtimalle yapamıyorsundur.bende de bel fıtığı var ama derecesi riskli değil henüz kilo vermeye çalışıyorum.kolay gelsin.sakın bu kadar şey atlatmışken diyet listesini internetten bulma.sadece ek besinler araştır.mesela çaylar masaj yağları gibi....

çok çok geçmş olsn cnm spor yapabilck durumdaysan en iyi yöntem yağları direk yakıp kasa çeviriyor.

canım yapamıyorum maalesef.sadece belirli bikaç egzersize izin var.oda bel kasları için.Cunki 6 adet vida takıldı omurgama.mekik bile cekemem :((

canım özele gitmelisin ayda 1kez görünüp senin kas yağ su değerlerini demir kalsiyum vb değerleri kontrol altında tutacaktır kontrollerle. spor büyük ihtimalle yapamıyorsundur.bende de bel fıtığı var ama derecesi riskli değil henüz kilo vermeye çalışıyorum.kolay gelsin.sakın bu kadar şey atlatmışken diyet listesini internetten bulma.sadece ek besinler araştır.mesela çaylar masaj yağları gibi....

canım zaten özele gitmiştim.ustelik dunya kadarda para aldı aptal kız.gerci işten cıkarmıslar o kişiyi.spor yapamıyorum ve cok uzuluyorum.yuruyus serbest ama bebeğim olduğundan oda imkansız su ara.
gecen çıtırdatan krem varmıs lerzan mutlu anlatıyordu olmadı onu alıp deneyeceğim...

canım zaten özele gitmiştim.ustelik dunya kadarda para aldı aptal kız.gerci işten cıkarmıslar o kişiyi.spor yapamıyorum ve cok uzuluyorum.yuruyus serbest ama bebeğim olduğundan oda imkansız su ara.
gecen çıtırdatan krem varmıs lerzan mutlu anlatıyordu olmadı onu alıp deneyeceğim...

o kremi denemedim ama çok şey denedim olmadı...sen bilirsin ama bir diyetisyen kötü çıktı diye hepsi de kötü çıkmaz ya bulunduğun ilden tavsiye üzerine birine git.ama bildiğim kadarıyla çok para almamalılar....kolay gelsin sana

gerçekten çok üzüldüm cnm vidalara çok dikkt etmen gerekiyor lisede bir arkadaşmda 12 tane vardı aynı sende olduğu yerde. :( özel çaylarla belki rahatlayavilirsn cnm yeşil çay çok iyi geliyor çok fazla yararı var yağ yaktığını biiliyordum ve bağışıklık kazandırıyor bence senin ihtiyacın olabilir şimdilik aklıma bunlar geliyor eğer bi yerlerde karşılaşırsam o bilgiye hemen aktarırım. çok çok geçmiş olsn cnm.

gerçekten çok üzüldüm cnm vidalara çok dikkt etmen gerekiyor lisede bir arkadaşmda 12 tane vardı aynı sende olduğu yerde. :( özel çaylarla belki rahatlayavilirsn cnm yeşil çay çok iyi geliyor çok fazla yararı var yağ yaktığını biiliyordum ve bağışıklık kazandırıyor bence senin ihtiyacın olabilir şimdilik aklıma bunlar geliyor eğer bi yerlerde karşılaşırsam o bilgiye hemen aktarırım. çok çok geçmiş olsn cnm.

çok tesekkur ederim canım.

arkadaslar peki birarada yememem gereken seyler nedir mesela.örneğin haşlanmış tavuk yiyorum.yanında yoğurt yesem olurmu.hani makarna ve yoğurt yenmez denir ya onun gibi işte.

geçmiş olsun canım umarım istediğin kiloya düşersin benim diyetisyenim meyve yerken yanında ya yoğurt ye ya da süt iç demişti aklıma gelen bişey olursa yazarım bende

canım bi yerde okudum yoğurt yağ yakmayı hızlandryormş bence light yoğurt yemelisin her öğün bir kase çok yararlı gelecktir. hem b12 vitamini var sanrm içinde hemde bağışıklık sistemini ve sindirim sistemini güçlendiriyor. senin için yararlı olacğnı düşündüm.

canım çok geçmiş olsun, bende kilo vermeye uğraşıyorum, ara öğünlerde meyve, süt , yoğurt kesinlikle tavsiye ederim
kabızlığa da iyi geliyor.

umudunu yitirme isteyince kesinlikle oluyor:):nazar:

Aşağıda yer alan 10 yağ yakıcıdan yemek listenize ne kadar çok eklerseniz o kadar iyi. Çünkü bu gıdalar kilo vermenizi hızlandırır…

1. Diyet yaparken, normal süt yerine yağsız süt içmeyi tercih edin. Yarım litre az yağlı süt, günlük kalsiyum ihtiyacınızın bir miktarını karşılıyor.

2. Fazla abartmadan az miktarda tüketeceğiniz kırmızıbiber, vücut ısınızın artmasını sağlar. Vücut ısınızın artması sayesinde metabolizmanız da hızlanır.

3. Yeşil çay yağ oluşmasını yavaşlatır, enerji kullanımını hızlandırır.

4. Zencefil içerdiği gingerol sayesinde metabolizmanın fazla çalışmasını sağlar ve sindirimi hızlandırır.

5. Kırmızı et yağlı olduğu için, onun yerine beyaz et tercih etmeniz, yağ yakımı açısından daha faydalı.

6. Somon balığı içerdiği zengin iyot sayesinde, tiroit hormonunun salgılanmasında etkili. Bu şekilde tiroit dengenizi kurmanıza yardımcı oluyor.

7. Su sadece susuzluğunuzu gidermez, aynı zamanda midenizi doldurur ve açlık hissinizi azaltır!
Yemeklerden 20 dakika önce içeceğiniz bir bardak su, tokluk hissi sağlar. Günde iki litre su içmek çok faydalı.

8. İştah dindirme özelliğine sahip olan tarçın, yağ yakımını da hızlandırır.

9. Limon, içerdiği C vitamini sayesinde yağların kolay yakılmasını sağllar.

10. Sarımsak kan dolaşımına ve sindirime yardımcıolur.

ALINTIDIR......

çok tesekkur ederim canım.

arkadaslar peki birarada yememem gereken seyler nedir mesela.örneğin haşlanmış tavuk yiyorum.yanında yoğurt yesem olurmu.hani makarna ve yoğurt yenmez denir ya onun gibi işte.

Çok geçmiş olsun. Büyük bir badire atlatmışsın arkadaşım:( Dr. Ayça Kaya' nın diyet listeleri var, onlar istediğin gibi olabilir. Bir göz at istersen.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

hiçbir şey yağları kasa çevirmez öncelikle.kas kaybetmek istemiyosan protein ağırlıklı bi diyet yapman lazım kaslarını korumak için.ya da diyet yaparken de ağırılk çalışması yapmalısın proteini yeterli miktarda alarak

Back
X