Göz Makyajı Kaşları siyaha boyamak

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
Arkadaşlar saçımı siyaha boyadım ama kaşlarım çok açık kaldı :( kaş kalemi ya da farıyla boyayınca da çok belirgin gibi bi tuhaf duruyor ben zaten çok yapılı kaş sevmiyorum sizce kaşımı boyayla siyaha boyasam çok belli olur mu ne yapmalıyım

Kas fariyla boyayin. En fazla 2 ton koyulastirir hemde abes durmaz
Arkadaşlar saçımı siyaha boyadım ama kaşlarım çok açık kaldı :KK43: kaş kalemi ya da farıyla boyayınca da çok belirgin gibi bi tuhaf duruyor ben zaten çok yapılı kaş sevmiyorum sizce kaşımı boyayla siyaha boyasam çok belli olur mu ne yapmalıyım

Kas fariyla boyayin. En fazla 2 ton koyulastirir hemde abes durmaz
Ya kaşlarımın aralıklarının dolmasını istemiyorum kaşların doğal kalmasını istiyorum da, bide öyle olunca makyajsız hslin çok kötü saçlar siyah kaşlar sarı :D napsam bilemedim

Koyu kahve kalemle çizin öyleyse. Tek tek istediğiniz yerleri doldurun istediğiniz yerlerde boşluk kalsın. Ama far buna gore daha doğal duruyor kesinlikle. Boşluklar yine boşluk kalir zaten direk yeni boyamadigimiz icin
Ya kaşlarımın aralıklarının dolmasını istemiyorum kaşların doğal kalmasını istiyorum da, bide öyle olunca makyajsız hslin çok kötü saçlar siyah kaşlar sarı :KK70: napsam bilemedim

Back
X