Göz Makyajı Kaşlarım seyrelmiş

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Yıllar önce kaşlarımı ilk kez alırken şekil vermek isterken çok alıp böyle bir ince biçizgi gibi almıştım. Adile Naşit kaşları. Çoğu gencin gençlik hatası.O zaman ince kaş modaydı. 4-5 kere alıp bırakmıştım. Fakat sonradan o eski kalın kaşlarımın tamamı çıkmadı. Daha seyrelmiş bir şekilde çıktı.Kaşlar alımca küsüyorlarmış diyorlar.

Kaşlarımın daha kalınlaşması için napabilirim? Var mı bildiniz bir yöntem yada maske?

Kaş ektirmek yada kaş dövmesini şu an düşünmuyorum. Kalem ve farı'da herkes gibi biliyorum ;-)

Genel de argan yagi, sarimsak, vs. tavsiye ederler ama bunlarin etkileri nasildir bilemiyorum.

Binde satılan çam yağı var onu dene

Benim de kaslarım seyreldi çok seyrek değil ama çok geç çıkıyor şu aralar sarımsak sürüyorum inşallah ise yarar.

sarımsağı sütte kaynatırsanız kokusu olmuyo arkadaşlar kokusundan çekinenlere duyrulur

Benimde dediğin gibiydi. Yatarken sarımsak sürdüm. Sabahları da evdeysen çalışmıyosan. Vazelin sürüp kullanmadığım diş fırçası ile üstünden geçtim. Kuaför söylemşti

Bu sarımsağı nasıl kullanıcaz kızlar. Her gün mü sürmek lazım. Ne kadar kaşta kalacak. Yapmak istiyorum ama kocama kokarsa kötü olur :KK48::KK48:

Back
X