• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaşlarımın ecdadına minik bir ziyaret

Lady Guinevere

ne bilim ya…
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
12.945
11.457
218
29
Kızlar ağlamak üzereyim, çok kötüyüm. Bugün kuaföre gittim kaş aldırmak için. Kendi kuaförüm başka sehirde. Yol gitmeyelim, burda bi kuaföre gideyim dedim. Kaşım kalın ve uzundu ve ovaldi. Çünkü ince ve kavisli kaş yüzümü çok ciddi ve sert gösteriyor. Biz diğer sehirdeki kuaförümle 1-1.5 senede bu hale getirdik kaşlarımı. Bu zamana kadar yine ara sıra baska kuaförlere gittim ama hiçbiri kaşın yapısına dokunmadı.

Bugün gittiğim kuaför incecik ve kavisli yaptı kaşımı. Hiç bana sormadan etmeden. Bir baktım ADİLE NASİT. Ya ağlicam gercekten. Kime, neye göre karar veriyorsun ya sen buna. Güya da sehirdeki en iyi kuaförmüs internette yorumlara göre. Çok moralim bozuk ya inanamıyorum. Kaş kalemiyle falan kalınlaştırabilir miyim? Hiç kullanmadım simdiye kadar kaş kalemi ama işe yarar mı?

Yarar çok koyu ton alma kahve hatta gratiste bi çalışan gri kullanıyodu simsiyah kaşlarına çok da iyi olmuştu.

Ben kuaför koltuğuna oturur oturmaz lütfen inceltmeyin sadece çıkanları alın dememe rağmen inceltenler ya da tek kaşımı bozuk alıp iki kaş arasında eşitsizlik yapanlar oluyor. Çok sinir oluyorum ben de. Keşke kendim alabilseydim

Ben kuaför koltuğuna oturur oturmaz lütfen inceltmeyin sadece çıkanları alın dememe rağmen inceltenler ya da tek kaşımı bozuk alıp iki kaş arasında eşitsizlik yapanlar oluyor. Çok sinir oluyorum ben de. Keşke kendim alabilseydim
keske ya. bir de eski alana laf ediyor kadın alırken. yoo ben senelerdir aynı kişiye aldırıyorum dedim. o zaman sen evde uğraştın bunlarla diyor. öyle bir konustu ki dedim herhalde bundan sonra yeni kuaförüm bu 🫤 aynaya bir baktım dehşeeetttt

Saça uyması mühim değil de çok koyu bi kahve de yapay durabilir mesela. Kıl siyah da olsa kalınlaştırmayı açık tonla yapmak iyi. Iki ton gözüne kestir al dene bence.
öyle yapayım 🫤🫤 öff asacam kendimi. zaten dökülüyordu kaşım aralardan. bu iyice içine mıçtı

öyle yapayım 🫤🫤 öff asacam kendimi. zaten dökülüyordu kaşım aralardan. bu iyice içine mıçtı
Hayatımda 1 kere kuaföre kaş aldırdım. Kınama düğünüme giderken bile kendim halledip gittim. Assla güvenemem başkalarının kötü tecrübelerinden dolayı. Çikar hemen inşallah.

keske ya. bir de eski alana laf ediyor kadın alırken. yoo ben senelerdir aynı kişiye aldırıyorum dedim. o zaman sen evde uğraştın bunlarla diyor. öyle bir konustu ki dedim herhalde bundan sonra yeni kuaförüm bu 🫤 aynaya bir baktım dehşeeetttt
Ben de ne zaman saçımı kestirmeye gitsem kim bu saçları kesti yamuk olmuş diyorlar. Klasik kuaför yalanları galiba 🤣

Back
X