- 6 Mart 2024
- 12.945
- 11.457
- 218
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Kızlar ağlamak üzereyim, çok kötüyüm. Bugün kuaföre gittim kaş aldırmak için. Kendi kuaförüm başka sehirde. Yol gitmeyelim, burda bi kuaföre gideyim dedim. Kaşım kalın ve uzundu ve ovaldi. Çünkü ince ve kavisli kaş yüzümü çok ciddi ve sert gösteriyor. Biz diğer sehirdeki kuaförümle 1-1.5 senede bu hale getirdik kaşlarımı. Bu zamana kadar yine ara sıra baska kuaförlere gittim ama hiçbiri kaşın yapısına dokunmadı.
Bugün gittiğim kuaför incecik ve kavisli yaptı kaşımı. Hiç bana sormadan etmeden. Bir baktım ADİLE NASİT. Ya ağlicam gercekten. Kime, neye göre karar veriyorsun ya sen buna. Güya da sehirdeki en iyi kuaförmüs internette yorumlara göre. Çok moralim bozuk ya inanamıyorum. Kaş kalemiyle falan kalınlaştırabilir miyim? Hiç kullanmadım simdiye kadar kaş kalemi ama işe yarar mı?
Bugün gittiğim kuaför incecik ve kavisli yaptı kaşımı. Hiç bana sormadan etmeden. Bir baktım ADİLE NASİT. Ya ağlicam gercekten. Kime, neye göre karar veriyorsun ya sen buna. Güya da sehirdeki en iyi kuaförmüs internette yorumlara göre. Çok moralim bozuk ya inanamıyorum. Kaş kalemiyle falan kalınlaştırabilir miyim? Hiç kullanmadım simdiye kadar kaş kalemi ama işe yarar mı?