- 6 Mart 2024
- 12.958
- 11.474
- 218
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
hemen alıyorumYarar çok koyu ton alma kahve hatta gratiste bi çalışan gri kullanıyodu simsiyah kaşlarına çok da iyi olmuştu.
keske ya. bir de eski alana laf ediyor kadın alırken. yoo ben senelerdir aynı kişiye aldırıyorum dedim. o zaman sen evde uğraştın bunlarla diyor. öyle bir konustu ki dedim herhalde bundan sonra yeni kuaförüm buBen kuaför koltuğuna oturur oturmaz lütfen inceltmeyin sadece çıkanları alın dememe rağmen inceltenler ya da tek kaşımı bozuk alıp iki kaş arasında eşitsizlik yapanlar oluyor. Çok sinir oluyorum ben de. Keşke kendim alabilseydim
Saça uyması mühim değil de çok koyu bi kahve de yapay durabilir mesela. Kıl siyah da olsa kalınlaştırmayı açık tonla yapmak iyi. Iki ton gözüne kestir al dene bence.hemen alıyorumben de kahve tonlarında bakmıştım ama gri mi alsam? saç rengim kestane
öyle yapayımSaça uyması mühim değil de çok koyu bi kahve de yapay durabilir mesela. Kıl siyah da olsa kalınlaştırmayı açık tonla yapmak iyi. Iki ton gözüne kestir al dene bence.
Hayatımda 1 kere kuaföre kaş aldırdım. Kınama düğünüme giderken bile kendim halledip gittim. Assla güvenemem başkalarının kötü tecrübelerinden dolayı. Çikar hemen inşallah.öyle yapayımöff asacam kendimi. zaten dökülüyordu kaşım aralardan. bu iyice içine mıçtı
Ben de ne zaman saçımı kestirmeye gitsem kim bu saçları kesti yamuk olmuş diyorlar. Klasik kuaför yalanları galibakeske ya. bir de eski alana laf ediyor kadın alırken. yoo ben senelerdir aynı kişiye aldırıyorum dedim. o zaman sen evde uğraştın bunlarla diyor. öyle bir konustu ki dedim herhalde bundan sonra yeni kuaförüm buaynaya bir baktım dehşeeetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?